Scania V8
Uzman
Hocam takıntı diyelim. Bilmiyorum niye yaptığımı ama takıntıBir şey olmaz ama niye tam 24 saate tamamlamaya çalışıyorsunuz onu anlamadım![]()
Hocam takıntı diyelim. Bilmiyorum niye yaptığımı ama takıntıBir şey olmaz ama niye tam 24 saate tamamlamaya çalışıyorsunuz onu anlamadım![]()
Takmayın hocam.Hocam takıntı diyelim. Bilmiyorum niye yaptığımı ama takıntı![]()
Günde 1 kere niye takacaksınız ki?Hocam şu anda şarjı 19 tam 24 saati bekliyorum şarj etmek için sonrasında 20'nin altına düşürmemeye çalışacağım. Bir problem olur mu tek seferlik yapsam?
Asla hocam yapmam öyle bir şey. Telefonla çok uğraşmazsan 1 gün yetiyor zaten iPhone'larda ama Androidlerde kesinlikle öyle değil. Hele ki Xiaomilerde ve Samsunglarda. Uyku modunda 12-13 Saatte ilk aldığın uzun bir süre boyunca 100 olarak duruyor. Sonrasında kullana kullana 12-13 saat uyku modunda şarjdan çektiğinde 99 bazen 98 görüyorsun ve pil optimize çalışıyor.iPhone kandırması benim dediğim gibi 100'e kadar uzun süre dayanıyor dediğim gibi yaparsanız sonrasında ise tık tık tık haftalık düşüyor kalibre gibi bir şey sanırım benim bayağıdır 88 de kaldı mesela bir anda düşmesi an meselesi.
Çok teşekkür ederim. Yani dikkat edeceğim tek şey şarjı 20'den aşağıya düşürmemeye çalışmak. Ben dikkat ediyorum baya batarya sağlığına. Önceki kullandığım tüm Android telefonlarda da dikkat ediyordum. O yüzden sormak istedim. Tekrardan teşekkürler.Öncelikle hayırlı olsun ama bu kadar kasma şarj olayını. Şubat'ta aldım. Günde 2 kez şarj ediyorum.
Eki Görüntüle 105502