Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1589

Üstün
Makaleler
2
Otomatik parlaklık ayarını arıyorum ama bulamadım. Telefon kendi kendine parlaklık ayarlıyor. Normalde önceki telefonumda açık olurdu hep ama bunda pek stabil çalışmıyor. Çok geç ışığı arttırıp, kısıyor. Nasıl kapatabilirim?

IMG_0325.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ayarlar> Erişilebilirlik> Ekran ve Metin Puntosu kısmından kapatılıyor. Hayırlı olsun bu arada. 🙂
True Tone'da sarılaştırıyor. Kendi ağızınla dedin. Bugün çok şaşırdım yani üyelerin hiçbiri mi bilmez True Tone ile otomatik parlaklığın farkını, True Tone ile night Shift'in farkını.

Sorunlu musun? Apple desteklenen modellerde True Tone, ekranın rengini ve yoğunluğunu bulunduğunuz ortamdaki ışığa uyacak şekilde otomatik olarak ayarlar diyor. Ekranın sararmasıyla ilgili bir şey yazıyor mu burada? Night Shift başka True Tone başka. True Tone sarılaştırıyormuş puhahahha ondan video izlerken sarı değil değil mi? Ben renkleri bozuyor demişim sana bir de yeni üyeler bilmiyor diyor ya bitiyorum size.

Sorunlu musun? Apple desteklenen modellerde True Tone, ekranın rengini ve yoğunluğunu bulunduğunuz ortamdaki ışığa uyacak şekilde otomatik olarak ayarlar diyor. Ekranın sararmasıyla ilgili bir şey yazıyor mu burada? Night Shift başka True Tone başka. True Tone sarılaştırıyormuş puhahahha ondan video izlerken sarı değil değil mi? Ben renkleri bozuyor demişim sana bir de yeni üyeler bilmiyor diyor ya bitiyorum size.
Söylediğiniz doğru ama ekranı sararttığı da doğru. Ortam ışığına göre ekranı sarılaştırabilir yani bu tamamen ortam ışığına kalmış. Kapattım, beyaz ve diğer renkler çok daha iyi.

Söylediğiniz doğru ama ekranı sararttığı da doğru. Ortam ışığına göre ekranı sarılaştırabilir yani bu tamamen ortam ışığına kalmış. Kapattım, beyaz ve diğer renkler çok daha iyi.

Sarartmaktan kastım direkt renkleri bozduğuydu açıkça belirttim. Dediğiniz gibi True Tone olmadan çok daha iyi ekran. Yani direkt olarak sarartmıyor tüm renkleri.

Renk ile parlaklığı aynı sanıyorsan yazık. Eğer bir iPhone sahibi isen (şüphe duyuyorum) zahmet olacak ancak beyaz tema açık iken Ture Tone'u aç kapa yap sarılaşıp sarılaşmadığını anlarsın.

Renk ile parlaklığı aynı sanıyorsan yazık. Eğer bir iPhone sahibi isen (şüphe duyuyorum) zahmet olacak ancak beyaz tema açık iken ture Tone'u aç kapa yap sarılaşıp sarılaşmadığını anlarsın.

Kardeşim anlamıyor musun sarılaşıyor örnek olarak verdim. iPhone SE 2020 kullanıyorum sen film izlerken True Tone aç kapa bakayım ekranı mı sarartıyor renklerin tonuyla mı oynuyor. O zaman night Shift ne yapıyor ikisi de sarartıyorsa. Hani sen şaka falan yapıyorsan gerçekten söyle ona göre yazmayacağım daha.
Ekran sapsarı yaaa kardeşim.

1711222875312.webp

Kardeşim anlamıyor musun sarılaşıyor örnek olarak verdim. iPhone SE 2020 kullanıyorum sen film izlerken True Tone aç kapa bakayım ekranı mı sarartıyor renklerin tonuyla mı oynuyor. O zaman night Shift ne yapıyor ikisi de sarartıyorsa. Hani sen şaka falan yapıyorsan gerçekten söyle ona göre yazmayacağım daha.

True Tone ortama göre sürekli değiştirir, Night Shift sabit renk verir. Yazma o zaman üslubundan kaç yaşında olduğun anlaşılıyor, en iPhone sensin.

True Tone ortama göre sürekli değiştirir, night Shift sabit renk verir. Yazma o zaman üslubundan kaç yaşında olduğun anlaşılıyor, en iPhone sensin.

True Tone ve otomatik parlaklık farkından girip laf yapman ve dediklerine bak A1 Türkçe ile devam.

True Tone ortama göre sürekli değiştirir, night Shift sabit renk verir. Yazma o zaman üslubundan kaç yaşında olduğun anlaşılıyor, en iPhone sensin.

İkisi de sarartıyor dost, sen açık gez parlaklığın otomatik falan değişir mazallah.

Son düzenleyen: Moderatör: