Satılsa bile bu cihazların üretimi Apple tarafından sonlandırdı(Pro serisi için geçerli). Bu yüzden fahiş fiyata satılmakta. Kısacası değmez.
14 ve 15 niye bitiyor ki? Zaten 16 son model.
iPhone 16 alın. 78k bütçe verebiliyorsanız iPhone 16 da alırsınız bence. iPhone 15 gibi tartısmalı cihazı almayın. Çünkü birileri iyi derken birileri çok kötü diyor.
13'ün 78k olduğunu bilmiyordum hocam. Siz deyince gördüm. Cepten çıksa çıksa 50 var.

Kamera, 120 Hz ve biraz daha iyi işlemci vs önemli değilse Pro almanızı önermem. Ayrıca Pro Max çok büyük. Pro almanız daha iyi olur.
Zaten Max istemiyorum hocam. Ama kamerası zaten iyi normalin de.

13'ün 78k olduğunu bilmiyordum hocam. Siz deyince gördüm. Cepten çıksa çıksa 50 var.

iPhone 16 gereksiz pahalanmıs gibi. Eğer geniş açı MagSafe daha kötü ekran ve daha kalın çerçeve önemli değilse 16e, eğer onlar önemli ise 15 alabilirsiniz ama tartısmalı telefon biraz.
iOS deneyimlemek istiyorsunuz ama 50k ya Honor magic 7 Pro, S25 veya mi 15 de bakabilirsiniz. En iyisi mağazada deneyimleyin.

iPhone 16 gereksiz pahalanmıs gibi. Eğer geniş açı MagSafe daha kötü ekran ve daha kalın çerçeve önemli değilse 16e, eğer onlar önemli ise 15 alabilirsiniz ama tartısmalı telefon biraz.
iOS deneyimlemek istiyorsunuz ama 50k ya Honor magic 7 Pro, S25 veya mi 15 de bakabilirsiniz. En iyisi mağazada deneyimleyin.
İnternette baktım da hocam. 14 256 GB 50k'ya buldum. Birde 15 128 GB 50k'ya buldum. Mağazada deneyimlemek daha iyi olabilir dediğiniz gibi.

14 ve 15 niye bitiyor ki? Zaten 16 son model.

Sebebini Apple biliyor hocam.:D

İlla Apple alacağım derseniz iPhone 16e alabilirsiniz. Tabii MagSafe ve geniş açı kamerasını önemsemezsiniz alın.
Eğer önemserim derseniz iPhone 15 alabilirsiniz. Tabii iPhone 15'in 50 bin TL'ye sadece 128 GB modeli var maalesef.
Android'e bakarım derseniz S25 tavsiye ederim.

İnternette baktım da hocam. 14 256 GB 50K'ya buldum. Bir de 15 128 GB 50K'ya buldum. Mağazada deneyimlemek daha iyi olabilir dediğiniz gibi.

Alırsanız iPhone 16 alın. iPhone 15 tartısmalı telefon, iPhone 14 ise iPhone 13'ten farkı yok. Eğer iPhone 16 alamazsanız, eksikleri önemli değilse 16e, yoksa Android telefon bakın. O fiyattaki Android telefonlar iyidir orta segment veya düşük segment telefon ile karşılaştırmayın.

Alırsanız iPhone 16 alın. iPhone 15 tartısmalı telefon, iPhone 14 ise iPhone 13'ten farkı yok. Eğer iPhone 16 alamazsanız, eksikleri önemli değilse 16e, yoksa Android telefon bakın. O fiyattaki Android telefonlar iyidir orta segment veya düşük segment telefon ile karşılaştırmayın.
16e iyi değilmiş sanırsam. 15 niye tartışmalı?