Bütçe
6.000 TL

CyHaN_Atalay 41

Başarılı
İyi sosyaller.

Telefonuma gelen bildirimle Gratis'te çok sayıda ürünün %50 indirime girdiğini öğrendim. Normalde MAD üzerinden parfüm alacaktım. Ancak Gratis'teki parfümler de çok düşünce buradan mı alsam acaba?

Bütçe: 6.000 TL, küsuratlı fiyatlar dahil.

Evet yokmuş vardır diye önermiştim :(
Gratis'teki sıkıntı da bu ya maalesef :D Parfüm kategorisi var ve yine belki az çok iyi markalarda var gibi ama aslında Boyner, Sephora'nın yanından bile geçebilir mi acaba? Sanırsam cidden geçmiyor. En azından deodorant için değerlendirebilirim şansımı :D Zaten genel olarak aşırı önem verilmesi gereken ürünler değiller parfümlerden ziyade. Peki deodorant olarak öneriniz var mı? Ben Old Spice düşünüyorum herhangi bir kokusunu.

Gratis'teki sıkıntı da bu ya maalesef :D Parfüm kategorisi var ve yine belki az çok iyi markalarda var gibi ama aslında Boyner, Sephora'nın yanından bile geçebilir mi acaba? Sanırsam cidden geçmiyor. En azından deodorant için değerlendirebilirim şansımı :D Zaten genel olarak aşırı önem verilmesi gereken ürünler değiller parfümlerden ziyade. Peki deodorant olarak öneriniz var mı? Ben Old Spice düşünüyorum herhangi bir kokusunu.

Old Spice'ın roll-on'unu kullanmıştım, bayağı iyiydi; serin ve ferah tutuyor gün boyu. Deodorant olarak senelerdir Rexona kullanırım, asla pişman etmedi; bence deodorantların kralıdır. Old Spice'da alınır ama sadece roll-on üzerinden konuşuyorum, iyiydi hocam.

İyi sosyaller.

Telefonuma gelen bildirimle Gratis'te çok sayıda ürünün %50 indirime girdiğini öğrendim. Normalde mad üzerinden parfüm alacaktım. Ancak Gratis'teki parfümler de çok düşünce buradan mı alsam acaba?

Bütçe: 6.000 TL, küsuratlı fiyatlar dahil.

4.200 liraya 2026 da çıkan Armani stronger with you powerfully satın aldım çok güzel kokuyor hem kışlık hem yazlık bir parfüm öneririm.
17891262866265651578259706190065.webp