Bütçe
6.000 TL

CyHaN_Atalay 41

Başarılı
İyi sosyaller.

Telefonuma gelen bildirimle Gratis'te çok sayıda ürünün %50 indirime girdiğini öğrendim. Normalde MAD üzerinden parfüm alacaktım. Ancak Gratis'teki parfümler de çok düşünce buradan mı alsam acaba?

Bütçe: 6.000 TL, küsuratlı fiyatlar dahil.

Evet yokmuş vardır diye önermiştim :(
Gratis'teki sıkıntı da bu ya maalesef :D Parfüm kategorisi var ve yine belki az çok iyi markalarda var gibi ama aslında Boyner, Sephora'nın yanından bile geçebilir mi acaba? Sanırsam cidden geçmiyor. En azından deodorant için değerlendirebilirim şansımı :D Zaten genel olarak aşırı önem verilmesi gereken ürünler değiller parfümlerden ziyade. Peki deodorant olarak öneriniz var mı? Ben Old Spice düşünüyorum herhangi bir kokusunu.

Gratis'teki sıkıntı da bu ya maalesef :D Parfüm kategorisi var ve yine belki az çok iyi markalarda var gibi ama aslında Boyner, Sephora'nın yanından bile geçebilir mi acaba? Sanırsam cidden geçmiyor. En azından deodorant için değerlendirebilirim şansımı :D Zaten genel olarak aşırı önem verilmesi gereken ürünler değiller parfümlerden ziyade. Peki deodorant olarak öneriniz var mı? Ben Old Spice düşünüyorum herhangi bir kokusunu.

Old Spice'ın roll-on'unu kullanmıştım, bayağı iyiydi; serin ve ferah tutuyor gün boyu. Deodorant olarak senelerdir Rexona kullanırım, asla pişman etmedi; bence deodorantların kralıdır. Old Spice'da alınır ama sadece roll-on üzerinden konuşuyorum, iyiydi hocam.

İyi sosyaller.

Telefonuma gelen bildirimle Gratis'te çok sayıda ürünün %50 indirime girdiğini öğrendim. Normalde mad üzerinden parfüm alacaktım. Ancak Gratis'teki parfümler de çok düşünce buradan mı alsam acaba?

Bütçe: 6.000 TL, küsuratlı fiyatlar dahil.

4.200 liraya 2026 da çıkan Armani stronger with you powerfully satın aldım çok güzel kokuyor hem kışlık hem yazlık bir parfüm öneririm.
17891262866265651578259706190065.webp

Old Spice'ın roll-on'unu kullanmıştım, bayağı iyiydi; serin ve ferah tutuyor gün boyu. Deodorant olarak senelerdir Rexona kullanırım, asla pişman etmedi; bence deodorantların kralıdır. Old Spice'da alınır ama sadece roll-on üzerinden konuşuyorum, iyiydi hocam.
Serin ve ferah tutması ayrıca hoşuma gitti. Ben her zamanki gibi Axe marka dedorant kullanıyordum da sadece kokusu var :) Teşekkür ederim, Old Spice (Roll-On) ile birlikte Rexona alacağım.

4.200 liraya 2026 da çıkan Armani stronger with you powerfully satın aldım çok güzel kokuyor hem kışlık hem yazlık bir parfüm öneririm.Eki Görüntüle 279615
Bu marka baya öneriliyor. Fotoğraf için de ayrıca teşekkür ederim. Sanırsam aldığım ilk orijinal parfüm bu olacak gibi 😁

Serin ve ferah tutması ayrıca hoşuma gitti. Ben her zamanki gibi Axe marka dedorant kullanıyordum da sadece kokusu var :) teşekkür ederim, Old Spice (Roll-On) ile birlikte Rexona alacağım.

Bu marka bayağı öneriliyor. Fotoğraf için de ayrıca teşekkür ederim. Sanırsam aldığım ilk orijinal parfüm bu olacak gibi 😁

Güle güle kullan hocam, Rexona'da koku pek yok; ter kokusunu gerçekten iyi önlüyor. Spor vs. uğraşıyorsan birebir.

Serin ve ferah tutması ayrıca hoşuma gitti. Ben her zamanki gibi Axe marka dedorant kullanıyordum da sadece kokusu var :) Teşekkür ederim, Old Spice (Roll-On) ile birlikte Rexona alacağım.

Bu marka baya öneriliyor. Fotoğraf için de ayrıca teşekkür ederim. Sanırsam aldığım ilk orijinal parfüm bu olacak gibi 😁
Benim de ilk orijinal parfümümdü öneririm.