iPhone 13 sıfır olarak hâlâ alınır mı?

S24 FE içinse doğru diyorsunuz ben de mağaza da bakarken öyle hissetmiştim, IP 13 için diyorsanız bilmiyorum gözüme hiç öyle gelmedi.
Android cihazlar için yapay çekiyor dedim. Filmciyim çoğu zaman kendi cihazımı kullanıyorum zaten. Renk paletini beğenmediğim cihazla iş çekmem.

Android cihazlar için yapay çekiyor dedim. Filmciyim çoğu zaman kendi cihazımı kullanıyorum zaten. Renk paletini beğenmediğim cihazla iş çekmem.
Bana da öyle geliyor S24FE Evet, yarın gene test edeceğim bakalım.

Bana da öyle geliyor S24FE Evet, yarın gene test edeceğim bakalım.
Fiyat performans olarak Android cihazlar daha iyi seçenekler barındırıyor ama kamera önemliyse özellikle video tarafında ip cihazların alternatifi anca google, sony olur onlar da ülkemizde yok zaten.

Yav mağaza elemanlarını niye dinliyorsunuz? Ben telefon almak için geçen kasım da mağazaları geziyordum her mağaza da farklı marka öneriyorlardı. En son birisi sadece afrika ve ortadoğu da satılan bir marka önermişti. Senin kararın belli zaten ne söylesek boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…