Hocam hızlı satılıyor 2. elde de.

Güncelleme desteği bitince o kadar hızlı satılmaz. Bir de sürekli 2.elden bahsediyorsunuz, teknik özellikler mi önemli,2.el mi?

32'ye bulamazsam vallahi 13'ü de alamam S24 FE ondan bakacağım 13'ü 32K'ye bulamazsam.

S24 FE alsanızda eminim ki 13 aklınızda kalacak.

Mağaza çalışanı kafama girmeseydi. Ah ah.

Mağaza çalışanı ne dedi?

Güncelleme desteği bitince o kadar hızlı satılmaz. Bir de sürekli 2.elden bahsediyorsunuz, teknik özellikler mi önemli,2.el mi?
İki tarafta önemli hocam, cebimi de düşünüyorum. S24FE Aldığım da çok zarar etmemem lazım hocam.

S24 FE alsanızda eminim ki 13 aklınızda kalacak.

Mağaza çalışanı ne dedi?
mağaza da ki eleman ben incelerken dedi ki bana, çok yapay çekiyor değil mi dedi evet dedim iPhone 13 kullandım eskiden ona göre çok soluk çekiyor dedim, o da evet iPhone 13 almak çok daha iyi olacak dedi. Ondan sonra sırt çevirim S24 FE'ye. bunu dedi.

Mağaza da ki eleman ben incelerken dedi ki bana, çok yapay çekiyor değil mi dedi evet dedim iPhone 13 kullandım eskiden ona göre çok soluk çekiyor dedim, o da evet iPhone 13 almak çok daha iyi olacak dedi. Ondan sonra sırt çevirim S24 FE'ye. Bunu dedi.

Açıkçası mağaza çalışanlarının %90 nı (çok iyimser rakam) telefonlardan anlamıyor. S24 fenin lensi kirlidir, ayarları bozulmuştur vs. @16015 veya @Simon size örnek fotoğraflar atsın.
yanlış ikili pardon

Ustam yurt dışı mi 15 al, 30 k ya sıfır kutulu adaptörlü aksesuarlı ver kendi imeilerini server kayıtlı hem de bak keyfine Snapdragon 8 Elite var makinede.

Çıkış fiyatına kıyasla dolar bazlı ciddi düşüş yaşadı 1200 dolardan 800 dolarlara kadar. iPhone istiyorsan sıfır olarak alınabilecek en mantıklı cihaz biraz yaşı olmasına rağmen. 2 yılımız dolacak videographer'ım iş konusunda da üzmüyor, gündelik işler için fazla bile kamera performans vs diyebilirim. iPhone takıntın yoksa android cihazlara da bakabilirsin fakat suluboya senin de dediğin gibi özellikle sosyal medyada paylaşım yapıyorsan.

Çıkış fiyatına kıyasla dolar bazlı ciddi düşüş yaşadı 1200 dolardan 800 dolarlara kadar. iPhone istiyorsan sıfır olarak alınabilecek en mantıklı cihaz biraz yaşı olmasına rağmen. 2 yılımız dolacak videographer'ım iş konusunda da üzmüyor, gündelik işler için fazla bile kamera performans vs diyebilirim. iPhone takıntın yoksa android cihazlara da bakabilirsin fakat suluboya senin de dediğin gibi özellikle sosyal medyada paylaşım yapıyorsan.
Sulu boyadan kastınız nedir hocam? pek orayı anlamadım.