iPhone 13 sıfır olarak hâlâ alınır mı?

Kotu degil tabii ki ama 30 bin lira edecek bir cihaz da degil. Cihaz fazla eski, RAM miktari yeni ozellikler icin gorece dusuk. İslemcisi tabii ki yeterli ama ayni performansta diyebilecegimiz bir 888'li cihaz ikinci elde 8-10K'ya bulunabiliyor.

Hocam olay aslında ileriyi de düşünmek elden çıkartmam samsunglara göre IPhone'lar çatır çatır gidiyor çok zarar etmeden onu da göz önünde bulunduruyorum.

Estağfurullah hocam, külüstür dediğiniz için hoş karşılamadım ama gene problem değil, yarın S24 FE ve iPhone 13 arasın da test edeceğim mağazalara gidip tekrardan bakalım. Gene de yorumlarınız için teşekkür ederim.
Duz S24'u de inceleyin, kendiniz demissiniz 34 bin de verebilirim diye. :D

Bu kontenjani sadece iPhone icin kullanmayin, duz S24 hem FE hem de 13'e gore cok daha iyi bir telefon.

Hocam olay aslında ileriyi de düşünmek elden çıkartmam samsunglara göre IPhone'lar çatır çatır gidiyor çok zarar etmeden onu da göz önünde bulunduruyorum.
16e gecen 37K'ya satildi diye hatirliyorum, biraz butceyi arttirmaya calis bence @Simon'un da dedigi gibi.

Estağfurullah hocam, külüstür dediğiniz için hoş karşılamadım ama gene problem değil, yarın S24 FE ve iPhone 13 arasın da test edeceğim mağazalara gidip tekrardan bakalım. Gene de yorumlarınız için teşekkür ederim.

O telefonla aynı nesil cihazı 15 16k ya alabiliyorken sadece elma logolu diye 30k verilmesini mantıklı bulmuyorum.

Duz S24'u de inceleyin, kendiniz demissiniz 34 bin de verebilirim diye. :D

Bu kontenjani sadece iPhone icin kullanmayin, duz S24 hem FE hem de 13'e gore cok daha iyi bir telefon.

Vermem muhtemelen düşündüm de yok çıkamam hocam. Hesaplar da sıkıntı yaşıyorum. En kötü s24fe alırım ne yapayım yarın güzel gelirse gözüme. Max 32 o da böyle yırtına yırtına diyeyim. Bakalım sabah gidip test edeceğim.

O telefonla aynı nesil cihazı 15 16k ya alabiliyorken sadece elma logolu diye 30k verilmesini mantıklı bulmuyorum.
Hocam hızlı satılıyor 2. Elde de.

Hocam xiaomi kullanmayacağım Muhtemelen yarın sabah sıfır kapalı Kutu telefoncudan iphone 13 alacağım, 2 el de çok hızlı bir şekilde de satılıyor onu da göz önünde bulunduruyorum. Gene de yorumlarınız için teşekkür ederim.
Hocam önerileri dinlemeyecekseniz yada düşünmeyecekseniz neden konu açtınız çoğu kişi alınmaz diyor fakat siz tersliyorsunuz para senin istediğini yapmakta özgürsün ama onu alacaksan neden konu açtın önerilere kulak vermeyeceksen?

Yahu o mağaza da ki eleman ben incelerken dedi ki bana, çok yapay çekiyor değil mi dedi evet dedim iPhone 13 kullandım eskiden ona göre çok soluk çekiyor dedim, o da evet iPhone 13 almak çok daha iyi olacak dedi. Ondan sonra sırt çevirim S24 FE'ye.

Hocam önerileri dinlemeyecekseniz yada düşünmeyecekseniz neden konu açtınız çoğu kişi alınmaz diyor fakat siz tersliyorsunuz para senin istediğini yapmakta özgürsün ama onu alacaksan neden konu açtın önerilere kulak vermeyeceksen?
Kimseyi terslemedim bilginiz olsun. :)

Konu açma sebebim tartışmak ve neden almayacağımı ya da fikrimi neden değiştirdiğimi söyledim, ayriyeten konu açmak yasak değil. En son yazdığım mesajı da okuyabilirsiniz. Gene de teşekkürler yorumunuz için. :)

Vermem muhtemelen düşündüm de yok çıkamam hocam. Hesaplar da sıkıntı yaşıyorum. En kötü S24 FE alırım ne yapayım yarın güzel gelirse gözüme. Max 32 o da böyle yırtına yırtına diyeyim. Bakalım sabah gidip test edeceğim.

Açıkçası 13 alın gitsin o zaman. Boşuna diretmemizin anlamı yok. Alsanızda aklınızda o iPhone 13 olacak. Bu yüzden hiç S24 FE bakmayın 13 alın.

Açıkçası 13 alın gitsin o zaman. Boşuna diretmemizin anlamı yok. Alsanızda aklınızda o iPhone 13 olacak. Bu yüzden hiç S24 FE bakmayın 13 alın.

32'ye bulamazsam vallahi 13'ü de alamam S24 FE ondan bakacağım 13'ü 32K'ye bulamazsam.

Mağaza çalışanı kafama girmeseydi. Ah ah.

Geri
Yukarı Alt