Hocam Xiaomi kullanmayacağım muhtemelen yarın sabah sıfır kapalı kutu telefoncudan iPhone 13 alacağım, 2 el de çok hızlı bir şekilde de satılıyor onu da göz önünde bulunduruyorum. Gene de yorumlarınız için teşekkür ederim.

O zaman sana 4 yıllık külüstür cihazınla iyi günler dilerim. Kafana iPhone 13 almayı koymuşsun zaten.

Karari vermissin zaten. O zaman hayirli olsun. Fakat konuyu neye gore actin pek cozemedim. Burada herkes oneri vermis ama yine de 13 almaya kesin gozuyle bakiyorsunuz.
Buna katiliyorum, caniniz 13 almak istiyor zaten de sanki baskalari onaylasin da icinizde kalmasin diye acmis gibisiniz konuyu. Oneri yapiyoruz fakat iPhone takintiniz varsa anlattiklarimizin hicbir onemi yok, alabilirsiniz direkt 13'u.

Karari vermissin zaten. O zaman hayirli olsun. Fakat konuyu neye gore actin pek cozemedim. Burada herkes oneri vermis ama yine de 13 almaya kesin gozuyle bakiyorsunuz.
Hocam gene sizle tartışmak istedim belki fikrim değişir diye, sonuçta konu açmak yasak değil ya? gene de önerileriniz için teşekkür ederim.

O zaman sana 4 yıllık külüstür cihazınla iyi günler dilerim. Kafana iPhone 13 almayı koymuşsun zaten.

Öncelikle düzgün bir şekil de konuşmanızı teessüf ederim, külüstür dediğiniz telefon da kötü değil yani. Gene de teşekkürler.

Yani fikrinizi degistirecek ilk şey bence 4 yillik bir telefona 30 bin lira vermemek olmali.

Bilmiyorum hocam S24 FE tekrardan deneyebilirsem denerim, mağaza da denedim MediaMarkt'da.

Öncelikle düzgün bir şekil de konuşmanızı teessüf ederim, külüstür dediğiniz telefon da kötü değil yani. Gene de teşekkürler.

Düzgün konuştum ama yine de düzgün konuşmadıysam özür dilerim. Ama 4 yıllık bir telefon külüstür bir telefondur bana göre.

Buna katiliyorum, caniniz 13 almak istiyor zaten de sanki baskalari onaylasin da icinizde kalmasin diye acmis gibisiniz konuyu. Oneri yapiyoruz fakat iPhone takintiniz varsa anlattiklarimizin hiçbir onemi yok, alabilirsiniz direkt 13'u.

Yok hocam ben gene konuyu açıp tartışmak istedim, gene de teşekkürler, yukarı da külüstür diyen bir arkadaş külüstür telefon kullanmamış herhalde. Normal bir üslup ile cevap verebilirdi gene de teşekkürler, yarın gidip S24 FE ve iPhone 13'ü tekrardan kamerasını test edeceğim.

Düzgün konuştum ama yine de düzgün konuşmadıysam özür dilerim. Ama 4 yıllık bir telefon külüstür bir telefondur bana göre.

Estağfurullah hocam, külüstür dediğiniz için hoş karşılamadım ama gene problem değil, yarın S24 FE ve iPhone 13 arasın da test edeceğim mağazalara gidip tekrardan bakalım. Gene de yorumlarınız için teşekkür ederim.

Öncelikle düzgün bir şekil de konuşmanızı teessüf ederim, külüstür dediğiniz telefon da kötü değil yani.
Kotu degil tabii ki ama 30 bin lira edecek bir cihaz da degil. Cihaz fazla eski, RAM miktari yeni ozellikler icin gorece dusuk. İslemcisi tabii ki yeterli ama ayni performansta diyebilecegimiz bir 888'li cihaz ikinci elde 8-10K'ya bulunabiliyor.