sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.213 Çözümler 7 Beğeniler 827 Yer 4 8 15 16 23 42 24 Mayıs 2026 #31 Keremefe_1 dedi: Trendyol da sitesinde olduğu gibi yenisi veya outlet gibi seçenekler bulunmuyor hangisi gönderilir? Genişletmek için tıkla... Yenisi (A Kalite), Outlet (B Kalite) yazar. Sen A Kalite alacaksın.
Keremefe_1 dedi: Trendyol da sitesinde olduğu gibi yenisi veya outlet gibi seçenekler bulunmuyor hangisi gönderilir? Genişletmek için tıkla... Yenisi (A Kalite), Outlet (B Kalite) yazar. Sen A Kalite alacaksın.
Neoxa Becerikli Hız Tutkunu Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 216 Makaleler 15 Çözümler 3 Beğeniler 359 Yer TRABZON/OF 24 Mayıs 2026 #32 Keremefe_1 dedi: Kayseri de yaşıyorum hocam Trendyol da sitesinde olduğu gibi yenisi veya outlet gibi seçenekler bulunmuyor hangisi gönderilir? Genişletmek için tıkla... Açıklama kısmında A kalite gibi belirtiyor.
Keremefe_1 dedi: Kayseri de yaşıyorum hocam Trendyol da sitesinde olduğu gibi yenisi veya outlet gibi seçenekler bulunmuyor hangisi gönderilir? Genişletmek için tıkla... Açıklama kısmında A kalite gibi belirtiyor.
KS KS K Keremefe_1 Becerikli Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 253 Beğeniler 25 24 Mayıs 2026 #33 sawyerford dedi: Yenisi (A Kalite), Outlet (B Kalite) yazar. Sen A Kalite alacaksın. Genişletmek için tıkla... Neoxa dedi: Açıklama kısmında A kalite gibi belirtiyor. Genişletmek için tıkla... Peki ürün elime ulaşmadan önce hangi parçalarının değişip değişmediğini görebilir miyim?
sawyerford dedi: Yenisi (A Kalite), Outlet (B Kalite) yazar. Sen A Kalite alacaksın. Genişletmek için tıkla... Neoxa dedi: Açıklama kısmında A kalite gibi belirtiyor. Genişletmek için tıkla... Peki ürün elime ulaşmadan önce hangi parçalarının değişip değişmediğini görebilir miyim?
sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.213 Çözümler 7 Beğeniler 827 Yer 4 8 15 16 23 42 24 Mayıs 2026 #34 Keremefe_1 dedi: Peki ürün elime ulaşmadan önce hangi parçalarının değişip değişmediğini görebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef onu söylemezler. Eline gelince yanında gelen sertifikadan görüyorsun, üzerindeki QR kod ile bakıyorsun.
Keremefe_1 dedi: Peki ürün elime ulaşmadan önce hangi parçalarının değişip değişmediğini görebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef onu söylemezler. Eline gelince yanında gelen sertifikadan görüyorsun, üzerindeki QR kod ile bakıyorsun.
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.310 Çözümler 15 Beğeniler 838 Yer CachyOS 24 Mayıs 2026 #35 Yenilenmiş hiçbir cihaz alınmaz. Getmobil ile EasyCep'den kablo bile almam, buna Yenilio'da dahil. Telefoncudan alın.
Yenilenmiş hiçbir cihaz alınmaz. Getmobil ile EasyCep'den kablo bile almam, buna Yenilio'da dahil. Telefoncudan alın.
Th3RealKayseriLee Yetkin Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 1.584 Çözümler 10 Beğeniler 1.153 24 Mayıs 2026 #36 16E'yi almak daha mantıklı. Telefoncu ya da Yenilenmiş almak bu dönem için en sakat iş. İlla 13 alacağım diyorsanız satan temiz bir bireysel satıcı bulmanız daha iyi olabilir.
16E'yi almak daha mantıklı. Telefoncu ya da Yenilenmiş almak bu dönem için en sakat iş. İlla 13 alacağım diyorsanız satan temiz bir bireysel satıcı bulmanız daha iyi olabilir.
KS KS K Keremefe_1 Becerikli Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 253 Beğeniler 25 24 Mayıs 2026 #37 Kafam fazla karıştı en kesin çözüm neyse onu yapmak istiyorum ama telefonculara da pek güvenmiyorum
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.446 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.770 Yer Karabük 25 Mayıs 2026 #38 Keremefe_1 dedi: iPhone 13 almayı düşünüyorum. Sizce bir telefoncudan mı almalıyım, yoksa Getmobil'den mi? Genişletmek için tıkla... Yenilenmişten kesinlikle uzak durun. Telefoncudan alırken de dikkatli olun, hangi parçalar değişmiş ne olmuş diye. Keremefe_1 dedi: 30 bin civarı alabileceğim en iyi telefon 13 diye düşündüm Android istemiyorum Genişletmek için tıkla... Bütçenizi 35 civarına çıkarırsanız 16e bulabilirsiniz. 13’den iki kat iyi sayılır.
Keremefe_1 dedi: iPhone 13 almayı düşünüyorum. Sizce bir telefoncudan mı almalıyım, yoksa Getmobil'den mi? Genişletmek için tıkla... Yenilenmişten kesinlikle uzak durun. Telefoncudan alırken de dikkatli olun, hangi parçalar değişmiş ne olmuş diye. Keremefe_1 dedi: 30 bin civarı alabileceğim en iyi telefon 13 diye düşündüm Android istemiyorum Genişletmek için tıkla... Bütçenizi 35 civarına çıkarırsanız 16e bulabilirsiniz. 13’den iki kat iyi sayılır.
KS KS K Keremefe_1 Becerikli Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 253 Beğeniler 25 25 Mayıs 2026 #39 sawyerford dedi: Maalesef onu söylemezler. Eline gelince yanında gelen sertifikadan görüyorsun, üzerindeki QR kod ile bakıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam telefoncu tanıdığım da 20 bin TL'ye pili ve ekranı değişmiş iPhone 13 var nasıl fiyat sizce?
sawyerford dedi: Maalesef onu söylemezler. Eline gelince yanında gelen sertifikadan görüyorsun, üzerindeki QR kod ile bakıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam telefoncu tanıdığım da 20 bin TL'ye pili ve ekranı değişmiş iPhone 13 var nasıl fiyat sizce?
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.446 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.770 Yer Karabük 25 Mayıs 2026 #40 Keremefe_1 dedi: Hocam telefoncu tanıdığım da 20 bin TL'ye pili ve ekranı değişmiş iPhone 13 var nasıl fiyat sizce? Genişletmek için tıkla... Ekranı ve bataryası orijinal mi? İyi fiyat sayılır.
Keremefe_1 dedi: Hocam telefoncu tanıdığım da 20 bin TL'ye pili ve ekranı değişmiş iPhone 13 var nasıl fiyat sizce? Genişletmek için tıkla... Ekranı ve bataryası orijinal mi? İyi fiyat sayılır.