Arkadaşın da dediği gibi, Gürgençler servisine ait biraz daha güvenilir en azından.
Eğer EFT veya havale yaparsanız, 2. el telefon veriyorlar, yenilenmiş değil.
Arkadaşın da dediği gibi, Gürgençler servisine ait biraz daha güvenilir en azından.
Eğer EFT veya havale yaparsanız, 2. el telefon veriyorlar, yenilenmiş değil.
O kağıt üzerinde hepsinde var zaten yasal zorunluluk ama önemli olan ona uymak. Çoğu firma uymuyor ama var evet. Yenilio'dan da %100 sorunsuz deneyim yaşarsın diyemiyorum sadece diğerlerine nazaran "biraz" daha güvenli hissettiriyor. Diğer firmalar direkt mahalle arası telefoncusu gibi.Yine 12 ay garanti 14 gün içerisinde iade gibi şeyleri var değil mi?
Her türlü taksit ile almak zorundayım ondan dolayı zaten telefoncu da taksit olup olmadığını bilmediğimden ötürü yenilenmiş bakıyorum.
Taksit yaparsanız da telefona 1 yıl sigorta yapıyorlar, yanlış hatırlamıyorsam her türlü hasarı karşılıyor, çalınma durumu da dahil.
Trendyol'dan 25K'ya iPhone 13'ü alırsa sigorta vs. uğraşmaz ama cihazı görmeden almış olur. Mağazalarından almak daha iyi tabii.Taksit yaparsanız da telefona 1 yıl sigorta yapıyorlar, yanlış hatırlamıyorsam her türlü hasarı karşılıyor, çalınma durumu da dahil.
Outlet kötü, Yenisi daha iyi. Trendyol sitelerinden daha ucuz. Oradan al.Bu linki örnek olarak attım Yenilio yenisi ve Yenilio outlet farkı ne oluyor?
Trendyol'dan 25K'ye iPhone 13'ü alırsa sigorta vs. uğraşmaz ama cihazı görmeden almış olur. Mağazalarından almak daha iyi tabii.
Outlet kötü, Yenisi daha iyi. Trendyol sitelerinden daha ucuz. Oradan al.
İkili anlaşmaları vardır. Trendyol daha çok müşteri çekiyor, sitesini bilen kaç kişi var ki? O yüzden Trendyol'da oluyor çoğu şey.Trendyol ile kendi sitesi arasında neden fiyat farkı var ki?
Kayseri de yaşıyorum hocamEğer İstanbul'daysan Mall of İstanbul AVM'de Decathlon karşısında standı var, oradan görerek alman çok daha iyi olur.
İkili anlaşmaları vardır. Trendyol daha çok müşteri çekiyor, sitesini bilen kaç kişi var ki? O yüzden Trendyol'da oluyor çoğu şey.