Hangisi

• iPhone 13

• Nothing Phone (2a)

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
iPhone 13 fiyatına göre değmez ama Nothing Phone 2(a) ile de kıyas edilecek telefon yine de değil bambaşka segmentler. Bu ikili arasından iPhone 13 ancak bütçenin ortalarına bakarak rahatça S24 FE'yi önerebilirim A30 dediğiniz telefon 5 sene öncesinin düşük segment telefonu yani kasıp donmasa ortada bir sorun vardır. En azından Poco F6 falan bakmalı derim.

Ben de aynı seriden düşük cihaz almamak için zamanında A70 aldım, 4 senedir kullanıyorum taş gibi cihaz.

S24 Plus veya S24 baksın, amiral gemisi harici bulaşmasın öbür cihazlara.

Birisi 35k öbürü 18k. İki kat fiyat farkı var biliyorum. Ama arkadaşım kesinlikle Samsung istemiyor. Şu an A30 kullanıyor ve memnun degil. Android'de sadece nothing markasını seviyor. Nedeni ise Google pixel cihazlara benzemesinden. Fakat bir korkusu var. Kasar diye çekiniyor. O yüzden iPhone'a daha yakın. Sizce hangisini seçmeli? Phone (2)'yi alamaz çünkü mağazalarda 32.5K'ya satılıyor. Bu yüzden Phone (2)'yi önermiyorum. Sizce iPhone 13 mü nothing Phone (2a) mi? Dediğim gibi kendisi Samsung'u hiç sevmiyor. Honor önerecektim de tasarımını beğenmedi. Ek O, arak Phone (2a)'nın tasarımını beğendi. Kamera da önemli bir kriter. Bir de 60Hz ona fark etmez çünkü A30 zaten 60Hz. Neyse çok uzattım. Arkadaşım ne almalı? @Violett @442

Hocam ben olsam yurt dışı iPhone 15 veya 14 Pro alıp arama yönlendirme ile kullanılırdım yani bu benim fikrim.

Bildiğim kadarıyla nothing Phone yeni olduğu için biraz yazılımında hatalar var. İyice soğumasın telefondan formdan biri demişti galiba.

Samsung alsın bence istemiyorsa iPhone 13 kötü değil ama fiyat uçuk.

Fazlasıyla bile görür bence. İnsanlar İphone 13'ü resmen gömüyor. Şu an Samsung bir alternatif değil bu yüzden sıfır olarak en iyi telefon İphone 13 çıkıyor karşımıza.
iPhone 13'ü gömmüyor aslında sadece fiyatlandırmasına değen bir model değil fiyatında daha mantıklı alternatifler bulunmakta veya iPhone 13'e yakın cihazlar daha uyguna bulunabilmekte. Sorun iPhone 13 değil Apple Türkiye'nin fiyatlandırma politikasında (daha da köke inmiyorum asıl sorun bariz).

Eğer kısa sürede elden çıkarmalık bakıyorsa iPhone alsın. Ama daha uyguna Phone 2A varken o kadar para verilir mi tartışılır. 2A'da kasma donma olmaz, 4 yıl rahat kullanır. Nothing'in son çıkardığı ve güncellemeleri ilk alan modeli. Diğer yandan iPhone 13 alacak parası varsa; Nothing Phone 2 alsın, daha premium bir ürün. İstemediği markayı zorla aldırmayın, sonra bir sorun yaşarsa suçlu siz olursunuz. Benzer fiyatlarda Xiaomi 14T / 13T Pro, Vivo V40, Realme 12 Pro+ gibi modellere de bakabilir.

Eğer kısa sürede elden çıkarmalık bakıyorsa iPhone alsın. Ama daha uyguna Phone 2A varken o kadar para verilir mi tartışılır. 2A'da kasma donma olmaz, 4 yıl rahat kullanır. Nothing'in son çıkardığı ve güncellemeleri ilk alan modeli. Diğer yandan iPhone 13 alacak parası varsa; Nothing Phone 2 alsın, daha premium bir ürün. İstemediği markayı zorla aldırmayın, sonra bir sorun yaşarsa suçlu siz olursunuz. Benzer fiyatlarda Xiaomi 14T / 13T Pro, Vivo V40, Realme 12 Pro+ gibi modellere de bakabilir.
En mantıklı yorumu siz yaptınız. Teşekkürler.