Halil Sıbıç

Çalışkan
iPhone 13 yazılım güncellerken kurtarma modunda kaldı. Apple aygıtları uygulamasını kullanarak Windows 11 cihazımla yazılım güncellemeye çalışırken kurtarma modunda kaldı 3 saattir uğraşıyorum. 3uTools kullanarak da denedim 3 farklı sürümü fakat hala aynı şekilde devam ediyor. 3uTools "unable to restore idevice" hatası alıyorum.

iTunes uygulamasına telefonu bağlayınca otomatik olarak yazılım günelleştirme ekranı gelmesi gerekiyor, oradan "güncelleştir ve geri yükle" seçeneğini seçerek cihaza temiz kurulum yapabilirsiniz.

İpsw üzerinden indirdiğiniz signed sürümü yüklemek istiyorsanız da yine aynı seçeneğe tıklarken Shift tuşuna basılı tutunca sizin seçmenize olanak sağlıyor. Ama telefon sıfırlanmış olacak. İçindeki veriler önemliyse başka bir çözüm yolu bilmiyorum.

Windows Store'daki iTunes'da sorun yaşamıştım bu arada, desktop versiyonunu kendi sitesinden indirebilirsiniz.

iTunes uygulamasına telefonu bağlayınca otomatik olarak yazılım günelleştirme ekranı gelmesi gerekiyor, oradan "güncelleştir ve geri yükle" seçeneğini seçerek cihaza temiz kurulum yapabilirsiniz.

İpsw üzerinden indirdiğiniz signed sürümü yüklemek istiyorsanız da yine aynı seçeneğe tıklarken Shift tuşuna basılı tutunca sizin seçmenize olanak sağlıyor. Ama telefon sıfırlanmış olacak. İçindeki veriler önemliyse başka bir çözüm yolu bilmiyorum.

Windows Store'daki iTunes'da sorun yaşamıştım bu arada, desktop versiyonunu kendi sitesinden indirebilirsiniz.
ITunes'u kurdum deniyorum ama bu sefer de 10 numaralı hata kodunu aldım.

ITunes'u kurdum deniyorum ama bu sefer de 10 numaralı hata kodunu aldım.
IPSW ile mi deniyorsunuz? Öyleyse en güncel sürüm olmadığı için iTunes'un kendi indirdiği sürümü yüklemeniz gerekiyor.

Direkt iTunes üzerinden indirdiğiniz iOS ise maalesef başka bir çözüm gelmiyor aklıma.

IPSW ile mi deniyorsunuz? Öyleyse en güncel sürüm olmadığı için ITunes'un kendi indirdiği sürümü yüklemeniz gerekiyor.

Direkt iTunes üzerinden indirdiğiniz iOS ise maalesef başka bir çözüm gelmiyor aklıma.

İki ipsw ile de denedim ama hala aynı şekilde oluyor. Arkadaşımın MacBook'u ile de deneyeceğim bugün olmazsa artık servise götürmekten başka çarem kalmıyor. Yine de teşekkür ederim.

Güncel: Cihazın depolama alanıyla alakalı bir parçası bozulmuş, 3500 TL masraf çıktı.

Son düzenleme: