Zoom'da gayet iyi ozellikle. Zaten benim elimdeki Phone (1) bile iPhone 12 ile iPhone 13 arasinda kamera kalitesi. İncelemesini oku istersen. 25 bine oneririm. Performans isteseydin POCO onerirdim ancak POCO'nun kamera gucu cok dusuk hala.
İnceleme:

Sana kamera lazim oldugundan sadece attigim sayfayi okuyabilirsin. Ayrica Phone 3A Pro ile cekilmis fotograflar mevcut. Gece cekimi vb gibi testler mevcut. Ayar yapmiyorlar ayrica fotograf cekerken. Kutudan ciktigi gibi.

Birkaç videosunu da izledim buraya da baktım gerçekten bence bayağı iyi kamerası var. Yüksek ihtimal bunu alırım. Teşekkürler

iPhone 13'e 27.500 lira teklif geldi. Eğer satarsam Xiaomi'nin kendi sitesinde 3000 lira kuponla POCO X8 Pro alabiliyorum 25 bin civarına. Sizce mantıksız mı? Önemli olan kamera. Performans olarak pişman olacağımı sanmıyorum açıkçası.
Önemli olan kamera ise ben net şekilde Nothing Phone (3a) Pro almanı öneririm. iPhone’dan Nothing'e geçip pişman olan pek görmedim açıkçası. Özellikle fotoğraf, portre ve zoom tarafında fiyatına göre çok başarılı bir cihaz.

POCO’yu ise hiç önermem. İşlemci ve batarya dışında benim gözümde çok güçlü bir tarafı yok. Daha çok gamer telefonu gibi duruyor. Performans ve şarj tarafı iyi olabilir ama kamera, yazılım deneyimi ve günlük kullanım hissi tarafında Nothing bana daha dengeli geliyor.

Bir de NothingOS gerçekten Android tarafındaki en temiz ve en sade arayüzlerden biri. POCO tarafı ise bloatware dolu. Benim önceliğim kamera, temiz arayüz ve günlük kullanım olsaydı tercihim kesinlikle Nothing Phone (3a) Pro olurdu.

Eğer bütçeni 27.500 TL’nin biraz üzerine çıkarabilirsen ben Galaxy S24 veya Xiaomi 15T almanı öneririm. Çünkü kamera olarak bu ikisi Nothing Phone (3a) Pro’nun bir tık üstünde kalıyor. S24 özellikle video, sosyal medya kamerası ve genel kamera güvenilirliği tarafında daha sağlam bir cihaz. 15T ise Leica kamera iş birliği sayesinde fotoğraf, renkler ve portre tarafında çok başarılı.