Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
iPhone 13'ten S23'e geçilir mi hocam, S23'te Yapay zeka desteği nasıl?
Arayüz vs stabil mi?
Çoğunlukla sosyal medya ve YouTube kullanıyorum.
Düz S23'ün FE'den daha iyi olduğunu düşünürsek kesinlikle geçilir. Arayüz cok akıcı, AI desteği yeterli. Galaxy AI seklinde aratıp bir bak. Özellikle sosyal medya icin biçilmiş kaftan. Batarya ve kamera açısından cag atlatır.
Bu durumda 24'e karşı 13 savunmak ayri bir durum olur. Daha büyük batarya, daha iyi ekran, cok daha büyük bir sensor ve kamera dizilimi, telefoto, USB 3.2 Gen1 Type-C, 25W şarj, 7 sene guncelleme garantisi. Kamerada 23 FE bile IP16'ya denk iken S24 kesinlikle 13'ten geçilecek bir cihaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
Bütçen nedir? S23 iyi bir cihaz ama daha fazla verirsen S24+,S25 öneririm. Ayrıca donanımsal olarak da daha iyi bir telefona geçmiş olursun. Yapay zeka özellikleri eh işte. Apple'ın kendi yapay zekasından daha iyi. İstersen atarım ekran görüntüsü.
AI özellikleri bunlar.
AI özellikleri bunlar.
Son düzenleme:
Geçilir kesinlikle. Bütçe nedir?iPhone 13'ten S23'e geçilir mi hocam, S23'te Yapay zeka desteği nasıl?
Arayüz vs stabil mi?
Çoğunlukla sosyal medya ve YouTube kullanıyorum.
Biraz daha çıkıp S24 alman ama en iyisi.
Geçilir kesinlikle. Bütçe nedir?
Biraz daha çıkıp S24 alman ama en iyisi.
Bütçem var hocam, aslında Ultra modellerinden almak istiyorum ama büyük ekran dışında benim işime yarayacak ekstra bir özelliği yok. O yüzden küçük modelleri tercih etmek istiyorum.
DarthGorsoy
Bilgin
Bütçem var hocam, aslında Ultra modellerinden almak istiyorum ama büyük ekran dışında benim işime yarayacak ekstra bir özelliği yok. O yüzden küçük modelleri tercih etmek istiyorum.
Dostum, S24 zaten cok güçlü ve kaliteli bir cihaz. Ultra olmasa da cok uzun süre götürür. Büyük telefon sevmiyorsan Ultra'ya hic bulaşma ama Ultra bambaşka bir seviye, cok ust bir cihaz onu da unutma.
- Makaleler
- 6
S25 al geç o zaman. Neden S23 alıyorsun?
DarthGorsoy
Bilgin
Konu değildi bu mevzu hocam. Arkadaş benim fotoğraf paylasmima yorum olarak ben de mi S23'e geçsem gibi bir yorumda bulunmuş oldu, kurallar gereği konuya aktarilmasini rica ettim. Arkadaş geçilir mi gibi bir konu acmamisti yoksa zaten S24/S25 önerirdim.
Evet, 18-19 bin liralık Samsung A56 5G içerisinde 1/1.56 inç Sony IMX906 barındırıyor ve IP13'ten daha iyi. Belki farklı bolgelerde kendi Samsung sensorune sahiptir. Sonuç olarak 1/1.9 inç'lik daha eski Sony IMX603'e sahip IP13 nasil "iPhone kamerasi Iphone kamerasidir" oluyor?
A56 islemci dışında ekran, ekran yenileme oranı, hatta sadece Type-C icin bile önde. 15 Pro falan desen anlayacağım ama düz 13 diyorsun.
- Makaleler
- 6
Konu değildi bu mevzu hocam. Arkadaş benim fotoğraf paylasmima yorum olarak ben de mi S23'e geçsem gibi bir yorumda bulunmuş oldu, kurallar gereği konuya aktarilmasini rica ettim. Arkadaş geçilir mi gibi bir konu acmamisti yoksa zaten S24/S25 önerirdim![]()
Düz S24 yerine S24+ daha iyi olur kamera anlamında. S24+ ya da S25 alabilir. Ayrı bir konu olarak açılınca mevzuyu bilmiyordum
@Stubborn eğer S24+/S25 alacaksan sana ufak bilgi vereyim, eğer iOS cihazında "Smart Switch" varsa yükle. O uygulama aracılığıyla verilerini aktarırsın.
Bütçen nedir? S23 iyi bir cihaz ama daha fazla verirsen S24+,S25 öneririm. Ayrıca donanımsal olarak da daha iyi bir telefona geçmiş olursun. Yapay zeka özellikleri eh işte. Apple'ın kendi yapay zekasından daha iyi. İstersen atarım ekran görüntüsü.
AI özellikleri bunlar.
Eki Görüntüle 161170
S24 le S23 arasında ekstrem bir fark yok. Exynos işlemcilerden hala korkuyorum. Fiyat farkı 2 bin TL. İkinci el temiz denk gelirse S23 gayet işimi görür sanırım.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-