Arkadaşlar, yanlış anlaşılma olmasın. Benim telefon 120Hz ama ben 60Hz gayet de yeterli diye düşünüyorum. Mesela benim laptop 60Hz ve görüntüde hiç lag falan olmuyor. Apple'ı pek sevmem ama 60Hz diye kötülemek haksızlık olur çünkü yeterli bir rakam.
Detaylar
Kim cevapladı?HeliXspeed
Becerikli
samsung tabi ki de kullandım da İPhone optimizasyon olarak aşırı iyi bir marka yani. Kamerası olsun, hiç sorun yaşayanı görmedim.Hiç Samsung amiral gemisi kullandınız mı? Bu fikirlerinizin değişeceğini düşünüyorum. Ama iPhone kullanmak istiyorsanız da kullanın hocam telefon bir noktada tercih meselesidir.
Redmi Note 12 Pro 5G 256 gb
Konu çok dağıldı arkadaşa ben kendi fikrimi belirteyim Xiaomi 14t ile iPhone 13'ü karşılaştırmak doğru olmaz fakat karşılaştırırsak her konuda 14t basar ben olsam 1 saniye durmazdım.
bymfw4
Uzman
Hangi modelini kullandınız?Samsung tabi ki de kullandım da İPhone optimizasyon olarak aşırı iyi bir marka yani. Kamerası olsun, hiç sorun yaşayanı görmedim.
14 T'ye de geçilir fakat Samsung neden düşünmüyorsunuz. Ben olsam atlardım S24 FE'ye.iPhone 13'ten Xiaomi 14T'ye geçilir mi? Sıkılım iPhone'dan.
- Makaleler
- 9
Çok yanlış düşünüyorsunuz hocam. Laptop ekranı diye fark edemiyor olabilirsiniz ama 120Hz ve 60Hz ekranı yan yana koyduğunuz zaman 60Hz bildiğiniz kasıyor.Arkadaşlar, yanlış anlaşılma olmasın. Benim telefon 120Hz ama ben 60Hz gayet de yeterli diye düşünüyorum. Mesela benim laptop 60Hz ve görüntüde hiç lag falan olmuyor. Apple'ı pek sevmem ama 60Hz diye kötülemek haksızlık olur çünkü yeterli bir rakam.
Yazılım olarak belki sorun yaşayabilirsiniz ama onun dışında geçilebilir.iPhone 13'ten Xiaomi 14T'ye geçilir mi? Sıkılım iPhone'dan.
mustaine
Üstün
Yarın bi' telefoncuya gideceğim ya. Kafa kafaya yaparsa şayet, geçerim. Tek kuruş param yok.Yazılım olarak belki sorun yaşayabilirsiniz ama onun dışında geçilebilir.
Teşekkürler dost.Konu çok dağıldı arkadaşa ben kendi fikrimi belirteyim Xiaomi 14t ile iPhone 13'ü karşılaştırmak doğru olmaz fakat karşılaştırırsak her konuda 14t basar ben olsam 1 saniye durmazdım.
Yani geçmem kötü mü olur?Ekran, batarya, vs. çoğu anlamda daha iyi bir telefona geçmiş olursun fakat iyi bir arayüz bekleme. Bloat dolu Çinli bir arayüz seni bekliyor olacak.![]()
Son düzenleme:
14t değil de Xiaomi 14 veya 13 bakabilirsin. Redmi kullanıp gömenlere itibar etmeyiniz.
Samsung alabiliyorken Samsung almanız daha mantıklı bu arada.
Samsung alabiliyorken Samsung almanız daha mantıklı bu arada.
Zafer Kemal
Uzman
Konu ile alakalı şöyle bir örnek oluştu arkadaşım iphone13 kullanırken nakit ihtiyacından satıp redmi note 13 pro aldı, yurt dışı bu ortalama telefonu 2 ay kullandı ve kadınlardan numara alırken utanıyorum deyip itibarı icin tekrar bir sıfır iphone 13 aldi..
Bugün söylediği şeyler, bu iphone çakma mı bu neden yavaş çalışıyor renkler neden soluk bu klavye bu kadar küçük müydü ve telefon kasıyor gibi eskisi daha iyiydi.
Bugün söylediği şeyler, bu iphone çakma mı bu neden yavaş çalışıyor renkler neden soluk bu klavye bu kadar küçük müydü ve telefon kasıyor gibi eskisi daha iyiydi.