Saçmalık derim ve geçerim o bütçeye android alırım kafamın keyfine bakarım boş cihaz 16e.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam istersen iPhone 16 Pro yurt dışı cihaz alabilirsin, 2026'nin 8. ayina kadar kullanirsin şu an aktif edersen
Yurt dışı cihaz kullanmak istemiyorum hocam genel olarak bir iğreniyorum desem yalan söylüyor olmam
OneUI 7’nin akıcılığını görmediniz galiba. IPhone’dan sonra ilk defa bu kadar akıcılık gördüm.15e çıkacak bütçem yok hocam 2 ayda öğrenci olarak bu parayı sağlayabiliyorum.
Hocam cihazım giriş ama A73 kullanan kardeşimin de iPhone 15e geçmesi sonrası aydınlandım demişti. 14 ve 15 arasında fark var biliyorum ama yıllardır IPhone'un akıcılığı stabilliği her zaman beni etkilemişti.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Yurt dışı cihaz kullanmak istemiyorum hocam genel olarak bir iğreniyorum desem yalan söylüyor olmam![]()
Ben yurt dışından bir tane 13 bir tane de 14 getirttim 3 yıldır donusumlu kullanıyorum
One UI 7'nin akıcılığını görmediniz galiba. IPhone'dan sonra ilk defa bu kadar akıcılık gördüm.
Şu anlık elime öyle bir telefon geçmedi. 15 Pro ve düz 16 geçmişti elime onların akıcılığı bayağı etkilemişti.
Performans benim için önemli değil FIFA ve eFootball girerim maksimum şu anki telefonum bile onları 60FPS oynatabiliyor iPhone 13 ve 14 arasında fark yok deniliyor fakat farklı forumlarda kamera renk ve GPU'da ekstra 1 çekirdek olmasından dolayı daha uzun süre kullanılabilir deniliyor. Genel olarak üniversite ders programına bakarım onu bunu çekerim Instagram'ya gider story atarım akıcılık konusunda üzmesin ama insanın canı da farklı bir işletim sistemi görmek istiyor. One UI 7 hangi telefonlarda var acaba? Çok fazla bilgim yok telefonlarda.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Şu anlık elime öyle bir telefon geçmedi. 15 Pro ve düz 16 geçmişti elime onların akıcılığı bayağı etkilemişti.
Performans benim için önemli değil FIFA ve eFootball girerim maksimum şu anki telefonum bile onları 60FPS oynatabiliyor iPhone 13 ve 14 arasında fark yok deniliyor fakat farklı forumlarda kamera renk ve GPU'da ekstra 1 çekirdek olmasından dolayı daha uzun süre kullanılabilir deniliyor.
13 ile 14 arasinda ekran parlakligi acisindan dehset fark var, o kadar hissedilir bir fark ki disari ciktigimda 13'e lanet ediyorum gozukmuyor ekrani resmen
Genel olarak üniversite ders programına bakarım onu bunu çekerim Instagram'ya gider story atarım akıcılık konusunda üzmesin ama insanın canı da farklı bir işletim sistemi görmek istiyor. One UI 7 hangi telefonlarda var acaba? Çok fazla bilgim yok telefonlarda. Hz derdim yok onu da eklemeliyim.13 ile 14 arasinda ekran parlakligi acisindan dehset fark var, o kadar hissedilir bir fark ki disari ciktigimda 13'e lanet ediyorum gozukmuyor ekrani resmen
Hocam belki güvenemiyorsunuz sizi iyi anlıyorum isterseniz mağazadan bir S25 deneyimleyin. Emin olun fikirleriniz değişir. Anlık olarak IPhone 11 kullanıyorum ve 1-2 yıl sonra cihaz gidiyor. Donmaya başlıyor falan. Destek bile ilgisiz. Bende deneyimlemek için aldım ancak pişman oldum.Şu anlık elime öyle bir telefon geçmedi. 15 Pro ve düz 16 geçmişti elime onların akıcılığı bayağı etkilemişti.
Performans benim için önemli değil FIFA ve eFootball girerim maksimum şu anki telefonum bile onları 60FPS oynatabiliyor iPhone 13 ve 14 arasında fark yok deniliyor fakat farklı forumlarda kamera renk ve GPU'da ekstra 1 çekirdek olmasından dolayı daha uzun süre kullanılabilir deniliyor.
SF26
Üstün
Android'in en giriş segmenti ürünleri kullandıktan sonra Android kötüleyip sonrasında Apple'ın planlı eskitme işleminin vücut bulmuş hâli en alt modellerine yönelmek de sadece bizde var galiba.
S24+/S25/S23 Ultra gibi modeller var. İkinci elde de S24 Ultra bulunur.
15 serisinin en rezalet cihazı.Aktif olarak iPhone 14 kullanıyorum, net bir sekilde alinmaz. O kadar para vereceksen de 15 al bari dynamic island ekrana gecmis olursun.
Android'in en giriş segmenti ürünleri kullandıktan sonra Android kötüleyip sonrasında Apple'ın planlı eskitme işleminin vücut bulmuş hâli en alt modellerine yönelmek de sadece bizde var galiba.
A73 5G'e en giriş segmenti bir ürün diyemem hocam onu sizde anlarsınız. Android'in genel olarak tarzı vesairesi sürekli bana aynı geliyor aynı şekilde Android Auto da eksik geliyor arabada CarPlay kullansam daha da guzel olur gibi. Mediamarkta gidip iki telefonu yakın zamanda karsılastıracagım.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.