Detaylar
Kim cevapladı?THE KEROXEA 6
Üstün
Cihaz hiç ısınmadığı halde böyle yapıyor ise garantiye (varsa) yollayın hiç uğraşmayın.
Garanti yok kaldı ki yetkili servise götürdüğümüzde 40k para çıkardılar.Cihaz hiç ısınmadığı halde böyle yapıyor ise garantiye (varsa) yollayın hiç uğraşmayın.
THE KEROXEA 6
Üstün
Klasik Appleyetkili servise götürdüğümüzde 40k para çıkardılar.
Ben cihazın sensöründe oluşabilecek bir hata olabileceği düşüncesindeyim.
Araştırdığımda geneli öyle diyor ama pek bu sorunu yaşayanda görmedim açıkçasıKlasik Apple
Ben cihazın sensöründe oluşabilecek bir hata olabileceği düşüncesindeyim.
THE KEROXEA 6
Üstün
Göndermeniz daha iyi olur. Sadece basit bir sıcaklık sensörü için 40 bin lira hayatta verilmez. Yeni telefon parası 40 bin ediyor zaten.Araştırdığımda geneli öyle diyor ama pek bu sorunu yaşayanda görmedim açıkçasıAnakart tamiri yapacak bir yere mi göndersem diyorum.
Zaten yüksek ihtimalle yenisini verecekler veya anakart değiştirecekler.Göndermeniz daha iyi olur. Sadece basit bir sıcaklık sensörü için 40 bin lira hayatta verilmez. Yeni telefon parası 40 bin ediyor zaten.
THE KEROXEA 6
Üstün
Tamirciye verirseniz anakart değişimi yerine sorunlu olan parça değişebilir belki yine de bir kontrol ettirmek lazım.Zaten yüksek ihtimalle yenisini verecekler veya anakart değiştirecekler.
FPproya göndereyim diyorumda çok para isterler gibi fahiş fiyatlar çıkartıyorlarmış.Tamirciye verirseniz anakart değişimi yerine sorunlu olan parça değişebilir belki yine de bir kontrol ettirmek lazım.