Detaylar
Kim cevapladı?THE KEROXEA 6
Üstün
Evet aşırı yüksek fiyat alıyorlar. FPPro'ya verene kadar Apple'a veririm. Apple'a 40K verene kadar da cihazın yenisini alırımFPproya göndereyim diyorumda çok para isterler gibi fahiş fiyatlar çıkartıyorlarmış.
Kısacası ucuza yapan bir yer bulmanız lazım.
Because The Internet 14
Çalışkan
Yazılımsal olmadığına emin oldunuz mu? Bilgisayara bağlayıp DFU modda restore edebilirsiniz.Merhabalar.
Sorun dediğim gibidir. Telefon fotoğraftaki gibi kaldı. Hard Reset attım fakat bir faydası olmadı.
Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 270773
Onu denemedim yarın deniyeyim hocam.Yazılımsal olmadığına emin oldunuz mu? Bilgisayara bağlayıp DFU modda restore edebilirsiniz.
Bide nasıl oluyor o?Yazılımsal olmadığına emin oldunuz mu? Bilgisayara bağlayıp DFU modda restore edebilirsiniz.
Because The Internet 14
Çalışkan
Telefonun içindeki yazılımı komple silip yerine yenisini yüklüyor. Yazılımsal problemleri genelde çözer. İnternette rehberler var. Telefonu dfu moda alıp bilgisayara bağlayacaksınız. iTunes işin büyük bir kısmını zaten hallediyor. Ayrı konu açabilirsiniz.
Verileriniz gider ama belirteyim. Yedekleme almakta fayda var.Telefonun içindeki yazılımı komple silip yerine yenisini yüklüyor. Yazılımsal problemleri genelde çözer. İnternette rehberler var. Telefonu dfu moda alıp bilgisayara bağlayacaksınız. iTunes işin büyük bir kısmını zaten hallediyor. Ayrı konu açabilirsiniz.
Teşekkürler hocam deneyeceğim.Telefonun içindeki yazılımı komple silip yerine yenisini yüklüyor. Yazılımsal problemleri genelde çözer. İnternette rehberler var. Telefonu dfu moda alıp bilgisayara bağlayacaksınız. iTunes işin büyük bir kısmını zaten hallediyor. Ayrı konu açabilirsiniz.
Verileriniz gider ama belirteyim. Yedekleme almakta fayda var.
Şimdi baktım da böyle bir risk var mı cidden?Telefonun içindeki yazılımı komple silip yerine yenisini yüklüyor. Yazılımsal problemleri genelde çözer. İnternette rehberler var. Telefonu dfu moda alıp bilgisayara bağlayacaksınız. iTunes işin büyük bir kısmını zaten hallediyor. Ayrı konu açabilirsiniz.
Verileriniz gider ama belirteyim. Yedekleme almakta fayda var.
Hocam? @Because The Internet
Son düzenleme:
Because The Internet 14
Çalışkan
Eğer problem donanımsalsa belki bir ihtimal olabilir de bu denileni pek anlamadım ben. Servise gönderdiyseniz ve problem kesin donanımdaysa dfu moddan yazılım atmaya da gerek yoktur. DFU modda ısınmadan kaynaklı problem çıkarıyorsa problem zaten donanımdadır.
Kurtarma modunda bir güncelleme denedim güncelleme oldu başarıyla fakat aynı ekranda halen FPPro'ya göndereceğim sanırım.Eğer problem donanımsalsa belki bir ihtimal olabilir de bu denileni pek anlamadım ben. Servise gönderdiyseniz ve problem kesin donanımdaysa dfu moddan yazılım atmaya da gerek yoktur. DFU modda ısınmadan kaynaklı problem çıkarıyorsa problem zaten donanımdadır.