E Erdem31 Çalışkan Katılım 4 Ekim 2025 Mesajlar 54 Beğeniler 32 Pazar 20:36 #1 Merhabalar. Sorun dediğim gibidir. Telefon fotoğraftaki gibi kaldı. Hard Reset attım fakat bir faydası olmadı. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar. Sorun dediğim gibidir. Telefon fotoğraftaki gibi kaldı. Hard Reset attım fakat bir faydası olmadı. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
THE KEROXEA 8 Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.848 Makaleler 21 Çözümler 21 Beğeniler 2.960 Yer Rockport City Pazar 20:39 #2 Cihaz hiç ısınmadığı halde böyle yapıyor ise garantiye (varsa) yollayın hiç uğraşmayın. Artı 1 Eksi
KS KS E Erdem31 Çalışkan Katılım 4 Ekim 2025 Mesajlar 54 Beğeniler 32 Pazar 20:39 #3 THE KEROXEA dedi: Cihaz hiç ısınmadığı halde böyle yapıyor ise garantiye (varsa) yollayın hiç uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Garanti yok kaldı ki yetkili servise götürdüğümüzde 40k para çıkardılar. Artı 0 Eksi
THE KEROXEA dedi: Cihaz hiç ısınmadığı halde böyle yapıyor ise garantiye (varsa) yollayın hiç uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Garanti yok kaldı ki yetkili servise götürdüğümüzde 40k para çıkardılar.
i5 7500F 69 Yetkin Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 1.204 Çözümler 3 Beğeniler 561 Pazar 20:40 #4 Garantisi varsa gönderin, yoksa bir Apple Store'a gidip baktırın; bazen garanti bitse bile yardımcı oluyorlarmış. Artı 1 Eksi
Garantisi varsa gönderin, yoksa bir Apple Store'a gidip baktırın; bazen garanti bitse bile yardımcı oluyorlarmış.
THE KEROXEA 8 Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.848 Makaleler 21 Çözümler 21 Beğeniler 2.960 Yer Rockport City Pazar 20:40 #5 Erdem31 dedi: yetkili servise götürdüğümüzde 40k para çıkardılar. Genişletmek için tıkla... Klasik Apple Ben cihazın sensöründe oluşabilecek bir hata olabileceği düşüncesindeyim. Artı 0 Eksi
Erdem31 dedi: yetkili servise götürdüğümüzde 40k para çıkardılar. Genişletmek için tıkla... Klasik Apple Ben cihazın sensöründe oluşabilecek bir hata olabileceği düşüncesindeyim.
KS KS E Erdem31 Çalışkan Katılım 4 Ekim 2025 Mesajlar 54 Beğeniler 32 Pazar 20:43 #6 THE KEROXEA dedi: Klasik Apple Ben cihazın sensöründe oluşabilecek bir hata olabileceği düşüncesindeyim. Genişletmek için tıkla... Araştırdığımda geneli öyle diyor ama pek bu sorunu yaşayanda görmedim açıkçası Anakart tamiri yapacak bir yere mi göndersem diyorum. Artı 0 Eksi
THE KEROXEA dedi: Klasik Apple Ben cihazın sensöründe oluşabilecek bir hata olabileceği düşüncesindeyim. Genişletmek için tıkla... Araştırdığımda geneli öyle diyor ama pek bu sorunu yaşayanda görmedim açıkçası Anakart tamiri yapacak bir yere mi göndersem diyorum.
THE KEROXEA 8 Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.848 Makaleler 21 Çözümler 21 Beğeniler 2.960 Yer Rockport City Pazar 20:45 #7 Erdem31 dedi: Araştırdığımda geneli öyle diyor ama pek bu sorunu yaşayanda görmedim açıkçası Anakart tamiri yapacak bir yere mi göndersem diyorum. Genişletmek için tıkla... Göndermeniz daha iyi olur. Sadece basit bir sıcaklık sensörü için 40 bin lira hayatta verilmez. Yeni telefon parası 40 bin ediyor zaten. Artı 0 Eksi
Erdem31 dedi: Araştırdığımda geneli öyle diyor ama pek bu sorunu yaşayanda görmedim açıkçası Anakart tamiri yapacak bir yere mi göndersem diyorum. Genişletmek için tıkla... Göndermeniz daha iyi olur. Sadece basit bir sıcaklık sensörü için 40 bin lira hayatta verilmez. Yeni telefon parası 40 bin ediyor zaten.
KS KS E Erdem31 Çalışkan Katılım 4 Ekim 2025 Mesajlar 54 Beğeniler 32 Pazar 20:45 #8 THE KEROXEA dedi: Göndermeniz daha iyi olur. Sadece basit bir sıcaklık sensörü için 40 bin lira hayatta verilmez. Yeni telefon parası 40 bin ediyor zaten. Genişletmek için tıkla... Zaten yüksek ihtimalle yenisini verecekler veya anakart değiştirecekler. Artı 0 Eksi
THE KEROXEA dedi: Göndermeniz daha iyi olur. Sadece basit bir sıcaklık sensörü için 40 bin lira hayatta verilmez. Yeni telefon parası 40 bin ediyor zaten. Genişletmek için tıkla... Zaten yüksek ihtimalle yenisini verecekler veya anakart değiştirecekler.
THE KEROXEA 8 Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.848 Makaleler 21 Çözümler 21 Beğeniler 2.960 Yer Rockport City Pazar 20:47 #9 Erdem31 dedi: Zaten yüksek ihtimalle yenisini verecekler veya anakart değiştirecekler. Genişletmek için tıkla... Tamirciye verirseniz anakart değişimi yerine sorunlu olan parça değişebilir belki yine de bir kontrol ettirmek lazım. Artı 0 Eksi
Erdem31 dedi: Zaten yüksek ihtimalle yenisini verecekler veya anakart değiştirecekler. Genişletmek için tıkla... Tamirciye verirseniz anakart değişimi yerine sorunlu olan parça değişebilir belki yine de bir kontrol ettirmek lazım.
KS KS E Erdem31 Çalışkan Katılım 4 Ekim 2025 Mesajlar 54 Beğeniler 32 Pazar 20:50 #10 THE KEROXEA dedi: Tamirciye verirseniz anakart değişimi yerine sorunlu olan parça değişebilir belki yine de bir kontrol ettirmek lazım. Genişletmek için tıkla... FPproya göndereyim diyorumda çok para isterler gibi fahiş fiyatlar çıkartıyorlarmış. Artı 0 Eksi
THE KEROXEA dedi: Tamirciye verirseniz anakart değişimi yerine sorunlu olan parça değişebilir belki yine de bir kontrol ettirmek lazım. Genişletmek için tıkla... FPproya göndereyim diyorumda çok para isterler gibi fahiş fiyatlar çıkartıyorlarmış.