Gece fotoğrafında Samsung daha iyi ama gündüzde güzel kapışırlar.

Pek sanmıyorum. S23 FE'nin çektiği fotoğraflar bile iPhone 14 Pro Max ile kapışabilirler. S23 Ultra ile çektiğim fotoğrafların ise daha iyi olduğunu düşünüyorum.

S23 FE:

Sadece renk düzenlemeleri var. Netlikte oynama yok yanlış bilmiyorsam.

Stok hali geçersem Samsung'un çok daha büyük artısı olan ExpertRAW'dan bahsetmek gerekiyor. S23 Ultra'da Expert Raw ile iPhone 15 Pro Max'ın çektiği fotoğraflarla bile yarışılabilir.

Pek sanmıyorum. S23 FE'nin çektiği fotoğraflar bile iPhone 14 Pro Max ile kapışabilirler. S23 Ultra ile çektiğim fotoğrafların ise daha iyi olduğunu düşünüyorum.

S23 FE:

Sadece renk düzenlemeleri var. Netlikte oynama yok yanlış bilmiyorsam.

Stok hali geçersem Samsung'un çok daha büyük artısı olan ExpertRAW'dan bahsetmek gerekiyor. S23 Ultra'da Expert Raw ile iPhone 15 Pro Max'ın çektiği fotoğraflarla bile yarışılabilir.

Öyle bir durum söz konusu değil gibi maalesef. Renk düzeltmeleri fotoğraflarda önemli bir fark katabiliyor. Zaten üstteki video’da da S23 FE’nin iPhone 14 Pro Max’e göre renklerde soluk kaldığını görebiliyoruz. Renk düzenlemeleri bu yüzden önemli özellikle ön kamerada ciddi fark var. Fiyat performans bir telefonla iPhone 14 Pro Max’i karşılaştırmanın bir manası yok aslında ama siz kapışabileceğini söylemişsiniz.