iPhone 14 alınmaz. Onun yerine 13 al mesela.
Ama iPhone bu bütçede alınmaz baştan onu söyleyim.
S24+ bataryadan S25'i işlemciden öneririm.
Eğer S25'teki kullanıcı yorumlarındaki ekran süresi senin için iyi ise onu alabilirsin.
Ama S24+ ın ekran ile kullanıcı yorumlarındaki batarya daha çok hoşuna gittiyse onu alabilirsin.

Neden 13 önerdiniz hocam, daha uygun fiyata aynı özellikleri mi sağlıyor? 24+ ile 25 arasında çok kararsız durumdayım eğer ekrandaki değişim öyle çok büyük bir şey değil ise 25 alma tarafındayım ama derseniz ki güvenlik güncellemeleri bitene kadar asla Snapdragon'u tam güçte kullanmayacaksın o zaman isler değişiyor. Kamera konusunda iPhone ile yarışabilir modeller mi peki?

Neden 13 önerdiniz hocam, daha uygun fiyata aynı özellikleri mi sağlıyor? 24+ ile 25 arasında çok kararsız durumdayım eğer ekrandaki değişim öyle çok büyük bir şey değil ise 25 alma tarafındayım ama derseniz ki güvenlik güncellemeleri bitene kadar asla Snapdragon'u tam güçte kullanmayacaksın o zaman isler değişiyor. Kamera konusunda iPhone ile yarışabilir modeller mi peki?

14 ile 13 arasında fark yok.
S25 alma taraftarındaysanız biraz daha kötü ekran süresine değer bence SD işlemci.

Arkadaşlar selam. Yakın zamanda yeni telefon almayı planlıyorum ancak kararsız kaldım. Şu anda tercih olarak aklımda iPhone 14, Samsung S24+ ve S25 gibi telefonlar var ve bütçem de o civarlarda. Uzun yıllar kullanabileceğim telefon önerilerine açığım ya da hangisini seçmeliyim? Fotoğraf çekmeyi seviyorum aynı zamanda oyun da oynamayı planlıyorum. Herhangi bir Apple'ya da Samsung ekosistem ürününe de sahip değilim şu anda. iPhone 14 diğerlerine göre yaşlı kalıyor ama hâlâ tercih edilen bir seçenekmiş gibi geldi. Şimdiden teşekkürler.
S25 en iyisi aralarından.