iPhone 15 alınır mı?

Zararı çok yok ama uğraştırır. Onu istemiyorsan gerek yok yeni cihaz al.
Kararını ona göre belirle. Bütçen S25 Edge'e kadar çıkıyor ki S25 Ultra gibi cihaz.

İkinci el 15 Pro çıkmıyor mu ya bu paralara?

Modem kötü, çok ısınıyor falan alınmaz.

Yine duruma göre 1. sırada 16e var ama.

Ekran süresi anlamında da iyi hocam, ben yerinizde olsam 16e alırdım

Tercih tabii yine sizin.

IOS'a çok alıştıysanız Android size çok karışık ve zor gelir. En basitinden IOS'ta gereksiz uygulama, yazılım yokken en pahalı Android bile bi' ton gereksiz yazılım, uygulama barındırıyor.

IOS'a çok alıştıysanız Android size çok karışık ve zor gelir. En basitinden IOS'ta gereksiz uygulama - yazılım yokken en pahalı Android bile bi' ton gereksiz yazılım - uygulama barındırıyor.

Karışık ya da zor gelmez. Standart, hepsi kolay.

Yine dediğim gibi bir ton Bloatware'ı günlük kullanıcı önemsemez. Çok kaybı da olmaz.

Karışık gelmesinden değil hocam her sisteme ayak uydurabiliyorum sadece alışmaya üşeniyorum. Basitlik istiyorum sanırım.

Bu, Android'te yok işte .
İyi olan her şeyin diğerlerinden farkı oluyor hocam yapacak bir şey yok. Arkadaşların önerdikleri gibi ilk 16e alacağım sanırım 2.el veyahut sıfır, Duruma bağlı. Olmadı değiştirirsem bu sefer android denerim.

Şu an hem iPad hem Samsung Android kullanıyorum ve birbirinden çok farklı anlayışa sahip sistemler hocam. Biri fazla "kişiselleştirme" sunuyorken diğeri rafine - temiz ve lazım olanın olduğu temiz bir deneyim vadediyor.

Uzun yıllar kullanımda zaten yine iPhone tarafı önde.

Ben de 16e alınmasından yanayım, her şey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…