15'in 2.elleri zaten 40.000 TL falan hocam. Pro olanlar 50 60 falan sanırım.
Esnaf adam sayar hocam alıştık artık.
Son düzenleyen: Moderatör:
15'in 2.elleri zaten 40.000 TL falan hocam. Pro olanlar 50 60 falan sanırım.
He anladım hocam teşekkürler.
Jailbreak'ı çok kez düşündüm fakat ne zararı ve ne gibi dezavantajları var anlayamadım. Değişiklik yine de şart gibi artık bence. Kamerası da pek tatmin etmiyor çünkü. Biraz da bahane arıyorum kendime.
Emin miyiz hocam? Sıfırı bile 48'e falan bulunuyor iPhone 15.15'in 2.elleri zaten 40.000 TL falan hocam. Pro olanlar 50 60 falan sanırım.
Sarı sitede bakıyorum hocam şimdi de dediğim gibi 55 60 civarı fiyatları. 15 Pro.Emin miyiz hocam? Sıfırı bile 48'e falan bulunuyor iPhone 15.
IOS'a çok alıştıysanız Android size çok karışık ve zor gelir. En basitinden IOS'ta gereksiz uygulama - yazılım yokken en pahalı Android bile bi' ton gereksiz yazılım - uygulama barındırıyor.
Karışık gelmesinden değil hocam her sisteme ayak uydurabiliyorum sadece alışmaya üşeniyorum. Basitlik istiyorum sanırım.Ekran süresi anlamında da iyi hocam, ben yerinizde olsam 16e alırdım
Tercih tabii yine sizin.
IOS'a çok alıştıysanız Android size çok karışık ve zor gelir. En basitinden IOS'ta gereksiz uygulama, yazılım yokken en pahalı Android bile bi' ton gereksiz yazılım, uygulama barındırıyor.
İyi olan her şeyin diğerlerinden farkı oluyor hocam yapacak bir şey yok. Arkadaşların önerdikleri gibi ilk 16e alacağım sanırım 2.el veyahut sıfır, Duruma bağlı. Olmadı değiştirirsem bu sefer android denerim.
İyi olan her şeyin diğerlerinden farkı oluyor hocam yapacak bir şey yok. Arkadaşların önerdikleri gibi ilk 16e alacağım sanırım 2.el veyahut sıfır, Duruma bağlı. Olmadı değiştirirsem bu sefer Android denerim.