oğuz sasi

Yetkin
Yer
cehennem
İyi Sosyaller.

Tanıdık bir telefoncu var. 41'e koymuş fiyatını, bana 39 yaparmış ama 38'e de ayarlarım. Üstüne iPhone X'i verip ve düz hesap 35 yaptırırım diye düşünüyorum.

Bu senaryoda alınabilecek bir telefon mu?

Hayır. AI bile yok onda. 16e veya 16'ya bakın.

Ayrıca senin telefonu hurda parasına almaya çalışıyor uyanık. Ben ondan bir şey almazdım.
Hurda parası değil aslında hocam. Face ID bozuk, pil sağlığı %83, arkasında kılcal çatlak var 2 tane falan. Kime teklif sunduysam herkes 2.000 - 3.000 TL arası teklif yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hurda parası değil aslında hocam. Face ID bozuk, pil sağlığı %83, arkasında kılcal çatlak var 2 tane falan. Kime teklif sunduysam herkes 2.000 - 3.000 TL arası teklif yapıyor.
2.000 TL'ye tuşlu telefon bile yok ki. Sırf yedek parça niyetine bile 5.000-6.000 TL eder iPhone X.

2030'a gireceğiz artık sırf iPhone diye 60Hz ekranlı telefona 50 bin lira vermek o kadar saçma ki. Alternatif Android çok daha mantıklı. Pişman oluyorsunuz sonra.
Hocam farkındayım, Android her senaryoda daha mantıklı ama alışmış olduğum bir şeyi bırakıp bilmediğim bir sisteme geçmek istemiyorum açıkçası. Tabii geçsem daha mı iyi olur elbette bunun farkındayım.

Hocam farkındayım, Android her senaryoda daha mantıklı ama alışmış olduğum bir şeyi bırakıp bilmediğim bir sisteme geçmek istemiyorum açıkçası. Tabii geçsem daha mı iyi olur elbette bunun farkındayım.
Ben de zamanında S23'ten hiç bilmediğim iPhone'a geçiş yapmıştım ama o kadar pişman olmuştum ki elimden çok hızlı şekilde çıkardım telefonu. Pro modeller olsa lafım yok çok iyiler. Ama düz modeller kesinlikle alınmamalı 17 harici.