Screwdev

Başarılı
Merhaba, yaklaşık 3 ay önce ikinci el bir iPhone 15 cihaz aldım. Garantili her şeyi tam bir şekilde. Yıllardır Apple kullanıcısı olarak biraz sıkıldığımı fark ettim. Bir arkadaşımda S23 Ultra gördüm ve cihaz beni içine çekti açıkçası. Sizce ne yapmalıyım? iPhone 15'i bırakıp gidip S23 Ultra mı almalıyım? Artıları eksileri nelerdir? İki cihaz arasında ya da iPhone 15'i bırakacak kadar mı sizce S23 Ultra?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yaklaşık 3 ay önce ikinci el bir iPhone 15 cihaz aldım. Garantili her şeyi tam bir şekilde. Yıllardır Apple kullanıcısı olarak biraz sıkıldığımı fark ettim. Bir arkadaşımda S23 Ultra gördüm ve cihaz beni içine çekti açıkçası. Sizce ne yapmalıyım? iPhone 15'i bırakıp gidip S23 Ultra mı almalıyım? Artıları eksileri nelerdir? İki cihaz arasında ya da iPhone 15'i bırakacak kadar mı sizce S23 Ultra?
5S'den beri iPhone kullanıyorum. 2019 yılıydı sanırım emin değilim ancak ASUS Zenfone 5Z almıştım. Zamanında çok güçlüydü. Hiç bir sorun da olmamasına rağmen sonra iPhone 11'e geçmiştim. 5 yıl sonunda 11'in bataryası ölmeye başlayınca 15 Pro'ya geçtim. Vatan'dan almıştım ve alırken S24 Ultra ile arasında çok gidip gelmiştim yine de iPhone aldım. Çünkü S24 Ultra alsam 1 sene sonunda yine iPhone'a geçmek isteyecektim. Ancak 15 Pro ölmeye başladığında Android şimdikinden daha da iyi seviyeye gelirse geçeceğim.