iPhone 15 ne kadar götürür?

Kadermahkumu

Uzman
iPhone 15 almaya düşünüyorum. Pek oyun oynayan biri değilim. iPhone 15 beni 4 sene götürebilir mi?

Iphone 11 günümüzde götürüyorsa iphone 15 4 sene sonra niye götürmesin?

50K edecek bir cihaz değil sıfır almayı düşünüyorsanız daha iyi alternatifleri vardır. İlla İOS olsun diyorsanız bilemem.

50K edecek bir cihaz değil sıfır almayı düşünüyorsanız daha iyi alternatifleri vardır. İlla İOS olsun diyorsanız bilemem.
Hocam daha çok kamera önemli benim için. iPhonelarda da kamera iyi oluyor diye tercih etmiştim.

İphone 15in minumum 4 sene gideri var ondan sonra isteğe bağlı değişip değişmemesi.

Benim IP11 bile hala sorunsuz IP15 çok uzun süre götürür bence.
Ben telefonlardan pek anlamam fakat iPhone şart değilse Samsung tarafından daha uzun süre götüren telefonlar olabilir.

Eski 7 Plus'ım bile günlük işleri hiç donmadan rahatça yapıyor. Üstüne oyunlarda 45-50 FPS alıyor. iPhone 15 gibi bir telefonu 8-9 sene de kullanabilirsiniz

Hocam daha çok kamera önemli benim için. iPhonelarda da kamera iyi oluyor diye tercih etmiştim.
Düz model İphone'ların çok albenisi yok hocam S25 alırsınız hem 10k daha ucuz hem daha iyi biraz sizde araştırmanızı yaparsınız. S24 Ultra'da bakabilirsiniz 50-55 civarlarına düşüyor şuan biraz artmış ama kamerası çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…