DionysosWine

Çalışkan
Merhaba, 1 senedir 15 Pro kullanıyorum. 17 Pro'ya bu sene yükseltme gereği duymadım. Zaten yapay zeka özellikleri vesaire 15 Pro'da da kullanılabilecek. 1-2 nesil daha beklemeyi düşünüyorum ancak AirPods Pro 3 gerçekten çok iyi duruyor. Şu an planım Pro 3'ü almak. Buradan da tavsiye almak istedim.

AirPods 4 ANC'nin 10K-11K'lara satıldığını düşünecek olursak 14K AirPods Pro 3 gibi bir kulaklık için çok iyi bir fiyat. AirPods Pro 2 ile aynı çipi kullanıyor olsa bile ses kalitesinde mutlaka değişiklik vardır diye düşünüyorum ki zaten Apple da bunu söylüyor. Genel olarak iyi bir kulaklık, alınır.

AirPods 4 ANC'nin 10K-11K'lara satıldığını düşünecek olursak 14K AirPods Pro 3 gibi bir kulaklık için çok iyi bir fiyat. AirPods Pro 2 ile aynı çipi kullanıyor olsa bile ses kalitesinde mutlaka değişiklik vardır diye düşünüyorum ki zaten Apple'da bunu söylüyor. Genel olarak iyi bir kulaklık, alınır.

En iyi AirPods hangisi sence fiyat filan önemli değil her konuda iyi olan.

AirPods 4 ANC'nin 10K-11K'lara satıldığını düşünecek olursak 14K AirPods Pro 3 gibi bir kulaklık için çok iyi bir fiyat. AirPods Pro 2 ile aynı çipi kullanıyor olsa bile ses kalitesinde mutlaka değişiklik vardır diye düşünüyorum ki zaten Apple da bunu söylüyor. Genel olarak iyi bir kulaklık, alınır.

AirPods 4 ANC en alinmayacak kulakliklar arasinda olsa da fiyati 8-9K civarinda seyrediyor 10-11K degil. Ek olarak Apple etkinlikte de ses gelistirmesiyle alakasi pek bir sey soylemedi. H2 cip oldugu surece cok fazla bir sey yapamazsin zaten AirPods 4 ile Pro 2'nin neredeyse birebir ayni ses kalitesine sahip olmasinin nedeni de bu. Uzlamsal seste gelistirme yaptiklarini soylediler, biraz pil suresinde artis bir de canli ceviri ozelligi en goze batanlar. Uyarlanabilir EQ, akustik degisim vs. deseler de Apple'in cihazi allayip pullamak icin cok buyuk gelistirmelermis gibi gosterdigi seyler iste. He Pro 2 almak isteyen gitsin Pro 3 alsin aradaki fiyat farki az zaten.

2020 pandemi döneminde AirPods Pro almıştım, hala da kullanıyorum. Gücüm yettiğince de ihtiyacım olursa AirPods Pro almayı düşünüyorum. Yani sonuçta aynı çipe sahip, Pro 2'nin fiyatını bilmiyorum 3-5 bin TL daha ucuzsa 3 için zorlamaya gerek yok bence.

Kulak içi herhangi bir kulaklığa bu paraları vermeyi mantıklı bulmuyorum.

Momentum True Wireless 3 ANC bunu kullandım, şu an aktif olarak Buds3 Pro kullanıyorum. İnanılmaz farklılıklar olduğunu asla düşünmüyorum.

Elma logolu herhangi bir şeyi övmesen olmaz mı? 14 bine alınır ya da alınmaz, kulaklığı incelemedim bir şey diyemem, Pro 2'nin üstüne 3-4 bin de çok bir şey değil ama 14 bin dediğin zaman kulak içi şart değilse her yönüyle AirPods'tan çok daha iyi premium kulak üstüler başlıyor. Momentum 4, Sony WH-1000XM5, güncel fiyatına bakmadım ama PX7 S2e sağlam kulaklıklar. Ayrıca bu işin bir de Sony-Sennheiser-Bose TWS ayağı var. Kısacası nasıl çok iyi fiyat? Çok iyi ne demek?