16 daha mantıklı gibi. 15 Pro’ya çıkabilirseniz çok daha iyi.Başlıktaki sorunun sebebini açıklayayım eğer derseniz ki çok mantıksız kesinlikle haklısınız;
120 HZ'in farkını hisseder miyim sizlerce? Birde düz 16'ya bakıyor olmamın nedeni yeni olmasının yanında 14 Pro'nun çok ağır olması ve tek bir kabloyla her yere gidebiliyor olmam, Action Button'a kısayol atamış olmam aktif kullanıyordum.15 Pro benim şahsi kullandığım cihazdı arabayla telefonun üzerinden geçmiş bulundum cihaz ikiye ayrıldı ve de ne kadar pasaport bilgilerim faturam vs olsa da cihazı Hong Hong'tan aldığım için (çift fiziki cihaz) maalesef Apple cihazın BTK üzerinde kaydı bulunmasına rağmen cihazı alarak fiyat karşılığı bir başka cihaza geçiş yapma durumu sağlamıyor aldığım bölgeye gitmemi söylüyor ve Çin'e hiçbir şekilde planlı seyahatim yok.
İki cihazı da ikinci el şeklinde alacağım 50K gibi fiyat etiketi var iki cihazında ve ikisi de 512 GB modeller, 14 Pro'nun garantisi sonlanmış 16'nında 1,5 yıldan biraz az garantisi var iki cihazda %85'in üzerinde pil sağlığına sahipler. Android al demeyin lütfen zaten şuan kullandığım cihaz S23 Ultra şuan normalde iş için kullandığım 2. telefonumdu.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 60000
- Makaleler
- 43
iPhone 14 Pro yerine iPhone 16 almak daha mantıklı hocam.
moneymoon
Yetkin
Yazan herkese teşekkür ederim, bugün itibariyle iPhone 16 Plus'a geçmiş bulundum ilk izlenim olarak ağırlık olarak ne kadar çok hafif bir cihaz olmasa da S23 Ultra'ya kıyaslarsam acayip hafif geldiğini söyleyebilirim ve de 60Hz tazeleme hızını kesinlikle fark ediyorum ancak cihazın boyutundan ve pilinden dolayı iPhone 14 Pro almadığım için genel anlamda mutluyum.
Ne kadara nasıl aldığımı da açıklamam gerekirse ikinci el olarak 55000 TL'ye 512 GB beyaz bir modeli aldım ilk sahibi Nisan ayında almış tahmini olarak 20-21 ay gibi bir garanti süresi mevcut cihazın.
Ne kadara nasıl aldığımı da açıklamam gerekirse ikinci el olarak 55000 TL'ye 512 GB beyaz bir modeli aldım ilk sahibi Nisan ayında almış tahmini olarak 20-21 ay gibi bir garanti süresi mevcut cihazın.
S23 Ultra zaten ağır bir telefon. Normal hafif gelmesi.Yazan herkese teşekkür ederim, bugün itibariyle iPhone 16 Plus'a geçmiş bulundum ilk izlenim olarak ağırlık olarak ne kadar çok hafif bir cihaz olmasa da S23 Ultra'ya kıyaslarsam acayip hafif geldiğini söyleyebilirim ve de 60Hz tazeleme hızını kesinlikle fark ediyorum ancak cihazın boyutundan ve pilinden dolayı iPhone 14 Pro almadığım için genel anlamda mutluyum.