Yazık olmuş... Baya çakma panel bu.

Keşke yetkili serviste orijinal panel değişimi yaptırsaydınız. Bir anlık aciliyetiniz hem paranıza hem cihazınıza mâl oldu görüldüğü üzere.
Hocam ne bileyim, telefoncunun yalan söylediğini düşünmüyorum. Kendisi tamir yapmıyor, sadece alım-satım yapıyor. Muhtemelen cihazı gönderdiği yer sıkıntılı.

Hocam ne bileyim, telefoncunun yalan söylediğini düşünmüyorum. Kendisi tamir yapmıyor, sadece alım-satım yapıyor. Muhtemelen cihazı gönderdiği yer sıkıntılı.

Ben böyle yerler "Allah bir." dese inanmam hocam.

Kaldı ki işine ve yaptığına güvenen Apple Türkiye'den "Yetkili Servis" ünvanını alabilirdi, değil mi?

Apple 20,500 TL'ye orijinal ekran takıyor, 15 bin orijinal olsa dahi çıkma ekrana verilmez makas bu kadar azken. Hele de bir de çakma ekran takmışlar, gerçekten çok üzüldüm yazık olmuş.

Ekran Resmi 2026-07-27 12.40.20.webp

Ben böyle yerler "Allah bir." dese inanmam hocam.

Kaldı ki işine ve yaptığına güvenen Apple Türkiye'den "Yetkili Servis" ünvanını alabilirdi, değil mi?
Daha önce birçok cihaz alıp sattığım bir yerdi. Bundan sonra bir daha alışveriş yapmam.
Apple 20,500 TL'ye orijinal ekran takıyor, 15 bin orijinal olsa dahi çıkma ekrana verilmez makas bu kadar azken. Hele de bir de çakma ekran takmışlar, gerçekten çok üzüldüm yazık olmuş.
Yapacak bir şey yok hocam artık güvenmiştik, demek ki güvenmemek gerek.

Daha önce birçok cihaz alıp sattığım bir yerdi. Bundan sonra bir daha alışveriş yapmam.

Moralim bozuldu hocam bu durumdan dolayı. Acaba bahsettiğiniz telefoncuya "Sök ekranını, ver paramı!" demeniz mümkün mü, çünkü cidden 15 Pro Max gibi bir cihaza hakaret oluyor bildiğiniz şunu yapmak :(.

Moralim bozuldu hocam bu durumdan dolayı. Acaba bahsettiğiniz telefoncuya "sök ekranını, ver paramı!" demeniz mümkün mü, çünkü cidden 15 Pro Max gibi bir cihaza hakaret oluyor bildiğiniz şunu yapmak :(.

Bunu ben de düşündüm hocam da alacağı tepki ne olur bilemedim. Benim de çok güvendiğim telefoncum var ama böyle bir olay başıma gelse ne yaparım bilmiyorum şahsen.

Çakma bir OLED bile olsa öyle bir siyah olmaz. Baya baya arka aydınlatması var. LCD ekran takılmış cihazınıza geçmiş olsun.

Moralim bozuldu hocam bu durumdan dolayı. Acaba bahsettiğiniz telefoncuya "Sök ekranını, ver paramı!" demeniz mümkün mü, çünkü cidden 15 Pro Max gibi bir cihaza hakaret oluyor bildiğiniz şunu yapmak :(
Hocam bundan sonra konuşmaya değmez. Ben güvenmişim vermişim telefoncu bizi aldatmış bundan sonra muhattap olmaya gerek yok.