Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Ön kamera ile fotoğraf çekmek istedim ama adam gibi odaklayamıyor, tam istediğim netliğe geldiğinde odaklayıp geri bulanık oluyor. Her ayarı denedim kamera ayarlarını da sıfırladım fakat yine düzelmedi.
Yazılımsal bir sorun büyük ihtimalle. Apple Destek size en büyük yardımı verir.
Ya genel bir sorun var, çözümü için güncelleme beklemen gerek. Ya da donanımsal bir sorun, Resmi Apple Desteği üzerinden servis kaydı oluşturup garantiye göndereceksin.
Reddit üzerinde benzer bir konuyla ilgili başlık açılmış, yazılımsal bir sorun gibi duruyor.
Reddit üzerinde benzer bir konuyla ilgili başlık açılmış, yazılımsal bir sorun gibi duruyor.
Ya genel bir sorun var, çözümü için güncelleme beklemen gerek. Ya da donanımsal bir sorun, Resmi Apple Desteği üzerinden servis kaydı oluşturup garantiye göndereceksin.
Güncellemeleri bekleyeceğiz o halde, teşekkür ederim.Yazılımsal bir sorun büyük ihtimalle. Apple Destek size en büyük yardımı verir.
Elma ısıran
Üstün
Profesyonel ya da amatör kameralar dahil genelde kontrast algılayarak netleme yapabilirler. Örneğin bir göze netlemek için gözün etrafındaki diğer nesnelerden ayrışması gerekir. Eğer aşırı aydınlık ya da aşırı karanlık bir yerde netleyemiyorsa bunu normal olarak düşünebiliriz çünkü kontrast algılamakta zorlanıyordur, bu profesyonel kameralarda da görülür. Eğer böyle bir durum yoksa belki darbe almıştır ya da başka bir sorun vardır diyebiliriz.
Muhtemelen yazılımsal hocam çünkü netlerken ilkgayet iyi netliyor sonra devamında otomatik bulanıklaşıyor.Profesyonel ya da amatör kameralar dahil genelde kontrast algılayarak netleme yapabilirler. Örneğin bir göze netlemek için gözün etrafındaki diğer nesnelerden ayrışması gerekir. Eğer aşırı aydınlık ya da aşırı karanlık bir yerde netleyemiyorsa bunu normal olarak düşünebiliriz çünkü kontrast algılamakta zorlanıyordur, bu profesyonel kameralarda da görülür. Eğer böyle bir durum yoksa belki darbe almıştır ya da başka bir sorun vardır diyebiliriz.
Benim iPhone 13’ümün arka kamerası da aynı. Bir eşyayı çekecekken bir türlü odaklayamıyor. Daha doğrusu odaklamaya çalışıyor sürekli ve milisaniyelik arayla bulanık ve net bir görüntü oluşuyor.Ön kamera ile fotoğraf çekmek istedim ama adam gibi odaklayamıyor, tam istediğim netliğe geldiğinde odaklayıp geri bulanık oluyor. Her ayarı denedim kamera ayarlarını da sıfırladım fakat yine düzelmedi.
Ablama verdim cihazı hocam. Baktım ablam kullanırken gayet iyi odaklıyor ama bende odaklayamıyor. Bence biz telefon kullanmamalıyızBenim iPhone 13’ümün arka kamerası da aynı. Bir eşyayı çekecekken bir türlü odaklayamıyor. Daha doğrusu odaklamaya çalışıyor sürekli ve milisaniyelik arayla bulanık ve net bir görüntü oluşuyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun size verilmemiş bir hesabı var demek kiAblama verdim cihazı hocam. Baktım ablam kullanırken gayet iyi odaklıyor ama bende odaklayamıyor. Bence biz telefon kullanmamalıyız![]()
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-