iPhone 15 Pro yurt dışı çift fiziki SIM girişine sahip midir?

Geriliyorum

Çalışkan
Arkadaşım için alacağız biriyle konuştuk ve çift fiziki SIM olduğunu ve ABD cihazı olduğunu söyledi.
Telefon nokta hatasız değişensiz söylediğine göre ve 28 bin istiyor.
Çift fiziki SIM benim bildiğim kadarıyla sadece Asya cihazlarında oluyordu. Acaba satıcı bilmiyor mu yoksa dümen olma ihtimali var mı?
Cihaz Asya olsa bile sorun yok sadece toplama olup olmadığını nasıl anlayacağız bu önemli?

Arkadaşım için alacağız biriyle konuştuk ve çift fiziki SIM olduğunu ve ABD cihazı olduğunu söyledi.
Telefon nokta hatasız değişensiz söylediğine göre ve 28 bin istiyor.
Çift fiziki SIM benim bildiğim kadarıyla sadece Asya cihazlarında oluyordu. Acaba satıcı bilmiyor mu yoksa dümen olma ihtimali var mı?
Cihaz Asya olsa bile sorun yok sadece toplama olup olmadığını nasıl anlayacağız bu önemli?

Çift fiziki ise ya Çin'ya da Hong Kong cihazıdır ABD cihazı çift e SIM ile geliyor.

Çift fiziki ise ya Çin'ya da Hong Kong cihazıdır ABD cihazı çift e SIM ile geliyor.
Peki sorun yaratır mı Çin cihazı ?

Elimizde bilgisayar yok yani 3utools ile cihazın replika olup olmadığını anlayamayacağız.
Bunun başka bir yolu var mı acaba, sadece face ıd ve truetone aktifse eğer cihaz sağlam ve orijinal olduğunu anlamına gelir mi ?

Peki sorun yaratır mı Çin cihazı?

Onlar da ikiye ayrılıyor ben iPhone 15 kullanıyorum kodu aynı Çin versiyonu var bir de Hong Kong versiyonu Hong Kong versiyonunda herhangi bir değişiklik yok Çin versiyonunda sesli face time yok (görüntülü var) Wi-Fi yerine WLAN yazıyor ufak farklar var bir sıkıntı olmaz Avrupa cihazlarında 1 yıl uluslararası garanti oluyor bu modellerde yok.

Elimizde bilgisayar yok yani 3uTools ile cihazın replika olup olmadığını anlayamayacağız.
Bunun başka bir yolu var mı acaba, sadece Face ID ve True Tone aktifse eğer cihaz sağlam ve orijinal olduğunu anlamına gelir mi?

Hocam toplama olma ihtimali var yani en garanti yöntem 3uTools.

16 Pro olsaydı toplama olma ihtimali biraz da düşüyordu ama sıfır 15'lerde biraz daha artıyor toplama ihtimali.

• iPhone 14 serisinden, yani 2022'den beri ABD'deki bütün iPhone'lar yalnızca e-SIM ile geliyor. Kısacası, satıcı hem ABD cihazı, hem fiziki SIM girişine sahip diyor ise ya yanlış biliyordur, ya da sonradan SIM kart yuvası takılmıştır ki böyle dönüşümler yapılabiliyor.
  • Satıcıdan seri numarasını isteyin, buraya yazarsanız anlayabiliriz.
  • Eğer sorunsuz bir cihaz ise fiyatı normal, ne çok fazla ne de çok az.
  • Hiç bilgisayar bulamaz iseniz bi' internet kafeye falan gidin, orada bakın derim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt