1719878896940.webp

Şu kısım mı hocam?

Beyaz ekranda kararık gözükmüyor, ekranın o kısmı daha parlak duruyor.

LED ekran olsa tamam diyeceğimde OLED ekran olunca kararıklık biraz garibime gitti, OLED yanığı gibi bir şey olabilir mi hocam? Biraz Google'da bakındım ama bulamadım sizin sorununuz gibi bir şey.

LED ekran olsa tamam diyeceğimde OLED ekran olunca kararıklık biraz garibime gitti, OLED yanığı gibi bir şey olabilir mi hocam? Biraz Google'da bakındım ama bulamadım sizin sorununuz gibi bir şey.
Bende bulamadım internette. Değişim isterim veya iade ederim hocam, bir üst model çıkınca onu alırım artık.

OLED yanigi desem degil, LED backlight desem degil, ne len bu? Muhtemelen OLED backlight promlem diye aratinca cikar.

OLED ekranlarda backlight yok hocam, lcd paneller kullanıyor backlight'ı.
Biliyorum. OLED ekranlarda her pikselin kendi LED'i (aydinlatmasi anlaminda) var.

Bu problem sadece boyle aciklanir bence.

Bu arada cihaz ekranina arkadan baski gelmesinden de kaynakli olabilir. Siki sikilmis vida veya sismis batarya gibi.