iPhone 15 şarjı hızlı bitiyor

Zerolite 3

Yetkin
Arkadaşlar selam, iPhone 11'den iPhone 15'e geçtim ama pilim yine hızlı bitiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ortalama 4-5 saat ekran süresi oluyor.

Normal. iPhone'larin baz modellerinde pil iyilestirmesi 16 modeliyle birlikte yapildi. 15 ve oncesi baz modeller batarya olarak yetersiz. Bir de pilin kalibrasyon yapiyordur yeni oldugu icin. 2 haftanin sonunda pil ortalama 1 saat daha ekran suresi verecektir.

Arkadaşlar selam, iPhone 11'den iPhone 15'e geçtim ama pilim yine hızlı bitiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ortalama 4-5 saat ekran süresi oluyor.
Ne yaptığına da bağlı biraz. Ben de 15 kullanıyorum pil sağlığım 87. 9 - 10 saat arası gidiyor benim ki. ( wifi de )

Mobil veri de benim de şarj çok manyak hızlı gidiyor sebebini bilmiyorum 4g.

Bu kadar yüksek gücü beslemek kolay değil Apple ne yapsın pil teknolojisi henüz iPhone’lara layık değil.
Verimliliği yükseltmek yerine yüksek performans veren ürünlerine düşük batarya takmayı bu kadar kötü bir şekilde anlatmanız üzdü.
3350mAh bataryası var telefonun, telefonun içine Snapdragon 8 Gen 2 dengi olduğunu düşündüğümüz bir işlemci koyuyorsun ve bununla yetinmesini istiyorsun. Nasıl yetinecek?
%80 pil sağlığında 5 saatte bir telefonu 0'dan şarj ediyorum. Bunun adı üstüne marka satıp insanları keriz yerine koymak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…