Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Normal. iPhone'larin baz modellerinde pil iyilestirmesi 16 modeliyle birlikte yapildi. 15 ve oncesi baz modeller batarya olarak yetersiz. Bir de pilin kalibrasyon yapiyordur yeni oldugu icin. 2 haftanin sonunda pil ortalama 1 saat daha ekran suresi verecektir.
oğuz sasi 106
Bilgin
Ne yaptığına da bağlı biraz. Ben de 15 kullanıyorum pil sağlığım 87. 9 - 10 saat arası gidiyor benim ki. ( wifi de )Arkadaşlar selam, iPhone 11'den iPhone 15'e geçtim ama pilim yine hızlı bitiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ortalama 4-5 saat ekran süresi oluyor.
Mobil veri de benim de şarj çok manyak hızlı gidiyor sebebini bilmiyorum 4g.
Captain Skriniar 106
Üstün
Aramıza hoş geldin. Özellikle 5G kullanıyorsan geçmiş olsun. Normaldir hızlı bitmesi.
Caner Karaca
Uzman
iPhone olduğu için. Powerbankle yaşamaya alışın.
Elma ısıran 106
Bilgin
Bu kadar yüksek gücü beslemek kolay değil Apple ne yapsın pil teknolojisi henüz iPhone’lara layık değil. 
SF26 106
Bilgin
Verimliliği yükseltmek yerine yüksek performans veren ürünlerine düşük batarya takmayı bu kadar kötü bir şekilde anlatmanız üzdü.Bu kadar yüksek gücü beslemek kolay değil Apple ne yapsın pil teknolojisi henüz iPhone’lara layık değil.![]()
3350mAh bataryası var telefonun, telefonun içine Snapdragon 8 Gen 2 dengi olduğunu düşündüğümüz bir işlemci koyuyorsun ve bununla yetinmesini istiyorsun. Nasıl yetinecek?
%80 pil sağlığında 5 saatte bir telefonu 0'dan şarj ediyorum. Bunun adı üstüne marka satıp insanları keriz yerine koymak.
Caner Karaca
Uzman
Olur mu öyle, arkasındaki elma logosu yeter, gerisi fasa fiso
Elma ısıran 106
Bilgin
Doğru aslında. Elma logosu pek çok şeyi değiştiriyor.Olur mu öyle, arkasındaki elma logosu yeter, gerisi fasa fiso
Yeni konular
-
-
-
-
20 saatlik otobüs yolculuğu için önerileriniz nelerdir?
- Roronoa Zoro
-
-
-
Elektronik Xiaomi Tag akıllı takip cihazı 509 TL
- Caner Uncu