Zerolite 3

Yetkin
Arkadaşlar selam, iPhone 11'den iPhone 15'e geçtim ama pilim yine hızlı bitiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ortalama 4-5 saat ekran süresi oluyor.

Normal. iPhone'larin baz modellerinde pil iyilestirmesi 16 modeliyle birlikte yapildi. 15 ve oncesi baz modeller batarya olarak yetersiz. Bir de pilin kalibrasyon yapiyordur yeni oldugu icin. 2 haftanin sonunda pil ortalama 1 saat daha ekran suresi verecektir.

Arkadaşlar selam, iPhone 11'den iPhone 15'e geçtim ama pilim yine hızlı bitiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ortalama 4-5 saat ekran süresi oluyor.
Ne yaptığına da bağlı biraz. Ben de 15 kullanıyorum pil sağlığım 87. 9 - 10 saat arası gidiyor benim ki. ( wifi de )

Mobil veri de benim de şarj çok manyak hızlı gidiyor sebebini bilmiyorum 4g.

Bu kadar yüksek gücü beslemek kolay değil Apple ne yapsın pil teknolojisi henüz iPhone’lara layık değil. :(
Verimliliği yükseltmek yerine yüksek performans veren ürünlerine düşük batarya takmayı bu kadar kötü bir şekilde anlatmanız üzdü.
3350mAh bataryası var telefonun, telefonun içine Snapdragon 8 Gen 2 dengi olduğunu düşündüğümüz bir işlemci koyuyorsun ve bununla yetinmesini istiyorsun. Nasıl yetinecek?
%80 pil sağlığında 5 saatte bir telefonu 0'dan şarj ediyorum. Bunun adı üstüne marka satıp insanları keriz yerine koymak.