iPhone 15 vs iPhone 16 vs iPhone 17

Eski bir Xiaomi telefonum var. iPhone 15 veya 16 geçmeyi önceliğimde 16 idi. Çoğu kişi 17 al diyor ama siz ne dersiniz?

16 veya 17 arasındayım. 17 biraz zorlayabilir ama 16 da alabilirim; çok fark var mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir Xiaomi telefonum var. iPhone 15 veya 16 geçmeyi önceliğimde 16 idi. Çoğu kişi 17 al diyor ama siz ne dersiniz?

16 veya 17 arasındayım. 17 biraz zorlayabilir ama 16 da alabilirim; çok fark var mı sizce?
17 alacak paranız varsa ve iPhone zorunlu ise alın. Zorunlu değilse o paraya S25 Ultra var üstüne S26 serisi geliyor.

60 Hz ekranı olan bir telefona o para verilmez. 15 zaten hiç alınmaz bu fiyatıyla. 17 alınır bu üçlü arasından iPhone şart ise.

Oyun oynamam hocam kamera sosyal medya kendi aramızda gezdiğim ülkelerde video çekme olayım olmuştu biraz büyütmek istiyorum o yüzden IPhone'da kararlıyım.

Oyun oynamam hocam kamera sosyal medya kendi aramızda gezdiğim ülkelerde video çekme olayım olmuştu biraz büyütmek istiyorum o yüzden IPhone'da kararlıyım.
S25 Ultra iPhone 17'den daha iyi bir kameraya sahip. S26 beklerseniz sensör-lensler değişecek daha iyi bile olucak.

17 alacak paranız varsa ve iPhone zorunlu ise alın. Zorunlu değilse o paraya S25 Ultra var üstüne S26 serisi geliyor.

Hocam ekran boyutu küçük olması da benim için önemli yaşıma göre ellerim kücük kalıyor o telefonlar iphonelara göre ekran boyutları büyük oluyor pek o açıdan sıcak bakamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…