16 Pro daha pahalıya kaçıyor GIB16-17 arasındaydım zaten herkes 17 söyledi büyük ihtimalle buna doğru kayıcam gibi. Yeni yılı beklemeden aradan çıkarmak lazım gibi o zaman.

Hocalarım son bir soru daha soracaktım, 10-12 saat gün içinde çıkarır mı malum çalışma ortamı ofiste bakmak gerekiyor, yani en azından 8-9 üstü olur mu tam bilemiyorum bende.

Son düzenleme:
Hocalarım son bir soru daha soracaktım, 10-12 saat gün içinde çıkarır mı malum çalışma ortamı ofiste bakmak gerekiyor, yani en azından 8-9 üstü olur mu tam bilemiyorum bende.
Sabahtan beri ofisteyim, birçok telefon konuşması yaptım, normal şekilde de Whatsapp kullandım. 16:24 itibariyle %85 şarjım mevcut.
Yolda biraz da (13 dk) arabaya Bluetooth bağlı olarak Spotify'dan müzik açmıştım.

Aşırı yoğun telefon kullanan bir insan değilim ancak işten eve gittiğimde (17:30) genelde en yoğun günde bile %75 üzeri oluyor.

Son düzenleme:
Sabahtan beri ofisteyim, birçok telefon konuşması yaptım, normal şekilde de WhatsApp kullandım. 16:24 itibarıyla %85 şarjım mevcut.
Yolda biraz da (13 dk) arabaya Bluetooth bağlı olarak Spotify'dan müzik açmıştım.

Aşırı yoğun telefon kullanan bir insan değilim ancak işten eve gittiğimde (17:30) genelde en yoğun günde bile %75 üzeri oluyor.

Hocam bu forumda olsun diğer forumda mesajları okudum iPhone 17 olan insanların bazıları 7 saatte 24 düştü falan gibi diyor anlamadım yeni cihazlarıymış bir de o kafama biraz takıldı.