iPhone 15 vs Samsung S25

ardauckbs

Üyecik
Merhabalar, bu zamana kadar hep Android kullandım. Şu anda aklımda ya iPhone 15 ya da Samsung S25 almak var. Samsung almak daha mantıklı geliyor ancak bir yanımı da iPhone 15 çekiyor tasarımsal olarak. Öyle oyun oynayan birisi değilim ancak APK olayının iOS’ta olmaması beni biraz itiyor. iOS kullansam ne gibi şeylere para ödemek zorunda kalırım ve sizce hangisini alsam daha iyi olur? Ayrıca aldığım telefonu sonuna kadar kullanan birisiyim, o yüzden de gelecek yıllarda sorun çıkarmamasını istediğim bir telefon istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ekran sorun olmazsa S25+ almaya bak. Batarya ve ekran çözünürlüğü konusunda avantajın olur.

S25'in muadili iPhone 17'dir. iPhone 15'teki 60 Hz ekrana, USB Type-C 2.0'a ve 3349 mAh pile o kadar masraf yapmazdım. Özellikle de 16 düz model aynı niteliklere sahipken tercihin S25 olmalı.
S25'in muadili iPhone 17 değil, iPhone 16. iPhone 17'nin muadili S26 olacak çıktığı vakit.

Büyük ekran sorun olmazsa S25+ almaya bak. Batarya ve ekran çözünürlüğü konusunda avantajın olur.
O daha mantıklı tabii ancak küçük telefon kullanmayı seviyorum. Alacağım zaman S25+ deneyeceğim.

S25'in muadili iPhone 17'dir. iPhone 15'teki 60 Hz ekrana, USB Type-C 2.0'a ve 3349 mAh pile o kadar masraf yapmazdım. Özellikle de 16 düz model aynı niteliklere sahipken tercihin S25 olmalı.
iPhone 17 değildir hocam o kadar da değil. iPhone 17, S25 Ultra ile karşılaştırılacak seviyede bir telefon.

Son düzenleyen: Moderatör:
S25'in muadili iPhone 17 değil, iPhone 16. iPhone 17'nin muadili S26 olacak çıktığı vakit.
Seri olarak bakmayın. Donanım özellikleri ve performans açısından bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
O daha mantıklı tabii ancak küçük telefon kullanmayı seviyorum. Alacağım zaman S25+ deneyeceğim.
S25+ bende de var. Aklınıza takılan bir konu olursa şimdiden sorabilirsiniz.

Kesinlikle S25 alınmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…