Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düz ve pro modeller ekran süresi değerlendirildiğinde iyi olmuyor, o yüzden önermemiştim. Güncel Apple cihaz aradıkça da fiyatı absürt artıyor, eleştirilerim bu şekilde, son karar sizin.
Yanlış bilgi: iPhone 15 Pro'nun ekranı ile 15'in ekranı aynı değildir.
15 Pro’ya geçmeye değmez. Hem ekranı düz 15’lerle aynı hem de bataryası resmen su gibi bitiyor. Alacaksanız düz 17 alın.
Bu arada genel olarak Pro serisini önermiyorum. Kamerası, ekranı falan bataryaya yetmiyor. Eğer iyi kamera için alacaksanız Pro Max alın, daha iyi. 14 Pro Max kullanıyorum, batarya %79’da; ona rağmen 1 günü kurtarıyor. 14 Pro olsaydı yanımda deli gibi powerbank gezdirecektim .
Daha iyi pil (Bu daha çok çip verimliliğinden kaynaklı.).
Daha iyi kamera paketi.
Apple Intelligence gibi Apple'ın en son teknolojileri.
Gibi azımsanamayacak kadar fark var. iPhone 17'de düşünülebilir elbette, telefoto kamera eksisi dışında hem iPhone 15'ten, hem iPhone 15 Pro'dan daha iyi, ön kamera tarafında iPhone 16 Pro'dan bile iyi. Pil ömrü gayet iyi, ekranı iyi, çipi aşırı iyi. Tavsiyem, aralarında ne kadar fiyat farkının olduğu da önemli ama genel olarak iPhone 17, olmaz ise iPhone 15 Pro.