iPhone 16 Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OFFSET
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    tercih
Bütçen varsa alınır ama yıllarca elinde tutmak yerine her sene al sat yaparak hem cihazını güncel tut hem paran değer kaybetmesin.

Düzgün bir üslup ile sorsaydın belirtirdim. Sizin beğendiğiniz bir şeyi başkası beğenmeyebilir, bu gayet olağan bir durumdur.

Sen beğenmediğin için adama 17 bekle diyorsun ama? Onu geçtim bunun üslup ile alakası yok. Hangi eksiklikleri olduğundan dolayı beğenmediğini sordum ben de.

Kankam bende genel işlerimi bilgisayar üzerinden yaptığımdan, telefonda sade, şık ve hızlı olmasını istiyorum ondan apple'a yöneldim, iphone kullanacaksan son model almaya çalış, iPhone 11 2019'da çıktı , 2022-23 yılında alan vardı ne oldu? Telefon 1-2 güncelleme sonra yavaşladı, şarjı gitmemeye başladı, ondan dolayı mümkün oldukça IPhone'da son model al, bütçe el vermiyorsa Android'e yönel derim.

Sen beğenmediğin için adama 17 bekle diyorsun ama? Onu geçtim bunun üslup ile alakası yok. Hangi eksiklikleri olduğundan dolayı beğenmediğini sordum ben de.
Konunun başlığını okumadınız sanırım? Konuyu açan arkadaş fikrimizi soruyor ve biz de belirtiyoruz.
Üslubunuza gelirsek yazdığınızı kendiniz de anlamıyorsunuz galiba? ''Eksik ne hissediyorsun hemen Apple'a bildirelim. Satışlar yükselsin.'' dalga geçmeye çalışıyorsunuz kendinizce.

İllaki Apple istiyorsanız.

S25 alın derim.

Adam akıllı yapay zekası olmayan telefona teknoloji diyorsun. Gülesim geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…