Semmellow
Çalışkan
Evet.
Evet.
Düzgün bir üslup ile sorsaydın belirtirdim. Sizin beğendiğiniz bir şeyi başkası beğenmeyebilir, bu gayet olağan bir durumdur.iPhone 16 serisinde eksik ne hissediyorsun hemen Apple'a bildirelim. Satışlar yükselsin.
Düzgün bir üslup ile sorsaydın belirtirdim. Sizin beğendiğiniz bir şeyi başkası beğenmeyebilir, bu gayet olağan bir durumdur.
Arkadaşlar yaklaşık 12 senedir Android kullanıyorum.(1 senelik iPhone 4S hariç) son yıllarda GM5Plus X3Pro ve S22 kullandım.
Artık Android sıkmaya başladı. 22'den 25'e geçecektim ama neredeyse aynı bir deneyim ben de iPhone almaya karar verdim. İlk başta iPhone 15'e baktım batarya problemleri var mış direkt eledim. 16'ya baktım 60 Hz ve ltpo yok. Son çare 16 Pro'ya yöneldim o da çok pahalı. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Şu anki S22'de olan çoğu ozellik, iOS'ta yok. O yüzden olabildiğince az özellik kaybı olsun istiyorum.
Konunun başlığını okumadınız sanırım? Konuyu açan arkadaş fikrimizi soruyor ve biz de belirtiyoruz.Sen beğenmediğin için adama 17 bekle diyorsun ama? Onu geçtim bunun üslup ile alakası yok. Hangi eksiklikleri olduğundan dolayı beğenmediğini sordum ben de.
Arkadaşlar yaklaşık 12 senedir Android kullanıyorum.(1 senelik iPhone 4S hariç) son yıllarda GM5Plus X3Pro ve S22 kullandım.
Artık Android sıkmaya başladı. 22'den 25'e geçecektim ama neredeyse aynı bir deneyim ben de iPhone almaya karar verdim. İlk başta iPhone 15'e baktım batarya problemleri var mış direkt eledim. 16'ya baktım 60 Hz ve ltpo yok. Son çare 16 Pro'ya yöneldim o da çok pahalı. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Şu anki S22'de olan çoğu ozellik, iOS'ta yok. O yüzden olabildiğince az özellik kaybı olsun istiyorum.
S25 alın derim.Arkadaşlar yaklaşık 12 senedir Android kullanıyorum.(1 senelik iPhone 4S hariç) Son yıllarda GM5Plus X3Pro ve S22 kullandım.
Artık Android sıkmaya başladı. 22'den 25'e geçecektim ama neredeyse aynı bir deneyim ben de iPhone almaya karar verdim. İlk başta iPhone 15'e baktım batarya problemleri var mış direkt eledim. 16'ya baktım 60 Hz ve LTPO yok. Son çare 16 Pro'ya yöneldim o da çok pahalı. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Şu anki S22'de olan çoğu ozellik, iOS'ta yok. O yüzden olabildiğince az özellik kaybı olsun istiyorum.
Adam akıllı yapay zekası olmayan telefona teknoloji diyorsun. Gülesim geldi.16 Pro alınır mı diye bir soru olabilir mi ya? Şu anda piyasadaki en iyi telefon. Tabii ki alınır. Alacak gücün varsa düşünme bile. Sonra teşekkür edersin. Gerçek teknolojiyle tanışacaksın. Akıllı telefon deneyimin kökten değişecek.