Bütçen varsa alınır ama yıllarca elinde tutmak yerine her sene al sat yaparak hem cihazını güncel tut hem paran değer kaybetmesin.

Düzgün bir üslup ile sorsaydın belirtirdim. Sizin beğendiğiniz bir şeyi başkası beğenmeyebilir, bu gayet olağan bir durumdur.

Sen beğenmediğin için adama 17 bekle diyorsun ama? Onu geçtim bunun üslup ile alakası yok. Hangi eksiklikleri olduğundan dolayı beğenmediğini sordum ben de.

Arkadaşlar yaklaşık 12 senedir Android kullanıyorum.(1 senelik iPhone 4S hariç) son yıllarda GM5Plus X3Pro ve S22 kullandım.

Artık Android sıkmaya başladı. 22'den 25'e geçecektim ama neredeyse aynı bir deneyim ben de iPhone almaya karar verdim. İlk başta iPhone 15'e baktım batarya problemleri var mış direkt eledim. 16'ya baktım 60 Hz ve ltpo yok. Son çare 16 Pro'ya yöneldim o da çok pahalı. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Şu anki S22'de olan çoğu ozellik, iOS'ta yok. O yüzden olabildiğince az özellik kaybı olsun istiyorum.

Kankam bende genel işlerimi bilgisayar üzerinden yaptığımdan, telefonda sade, şık ve hızlı olmasını istiyorum ondan apple'a yöneldim, iphone kullanacaksan son model almaya çalış, iPhone 11 2019'da çıktı , 2022-23 yılında alan vardı ne oldu? Telefon 1-2 güncelleme sonra yavaşladı, şarjı gitmemeye başladı, ondan dolayı mümkün oldukça IPhone'da son model al, bütçe el vermiyorsa Android'e yönel derim.

Sen beğenmediğin için adama 17 bekle diyorsun ama? Onu geçtim bunun üslup ile alakası yok. Hangi eksiklikleri olduğundan dolayı beğenmediğini sordum ben de.
Konunun başlığını okumadınız sanırım? Konuyu açan arkadaş fikrimizi soruyor ve biz de belirtiyoruz.
Üslubunuza gelirsek yazdığınızı kendiniz de anlamıyorsunuz galiba? ''Eksik ne hissediyorsun hemen Apple'a bildirelim. Satışlar yükselsin.'' dalga geçmeye çalışıyorsunuz kendinizce.

Arkadaşlar yaklaşık 12 senedir Android kullanıyorum.(1 senelik iPhone 4S hariç) son yıllarda GM5Plus X3Pro ve S22 kullandım.

Artık Android sıkmaya başladı. 22'den 25'e geçecektim ama neredeyse aynı bir deneyim ben de iPhone almaya karar verdim. İlk başta iPhone 15'e baktım batarya problemleri var mış direkt eledim. 16'ya baktım 60 Hz ve ltpo yok. Son çare 16 Pro'ya yöneldim o da çok pahalı. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Şu anki S22'de olan çoğu ozellik, iOS'ta yok. O yüzden olabildiğince az özellik kaybı olsun istiyorum.

İllaki Apple istiyorsanız.

Arkadaşlar yaklaşık 12 senedir Android kullanıyorum.(1 senelik iPhone 4S hariç) Son yıllarda GM5Plus X3Pro ve S22 kullandım.

Artık Android sıkmaya başladı. 22'den 25'e geçecektim ama neredeyse aynı bir deneyim ben de iPhone almaya karar verdim. İlk başta iPhone 15'e baktım batarya problemleri var mış direkt eledim. 16'ya baktım 60 Hz ve LTPO yok. Son çare 16 Pro'ya yöneldim o da çok pahalı. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Şu anki S22'de olan çoğu ozellik, iOS'ta yok. O yüzden olabildiğince az özellik kaybı olsun istiyorum.
S25 alın derim.

16 Pro alınır mı diye bir soru olabilir mi ya? Şu anda piyasadaki en iyi telefon. Tabii ki alınır. Alacak gücün varsa düşünme bile. Sonra teşekkür edersin. Gerçek teknolojiyle tanışacaksın. Akıllı telefon deneyimin kökten değişecek.
Adam akıllı yapay zekası olmayan telefona teknoloji diyorsun. Gülesim geldi.