Makaleler
5
iPhone-16-Pro-Max-Yeni-Dayaniklilik-Testinde-Bukuldugunde-Neredeyse-Hic.jpg

iPhone 16 serisi, 20 Eylül’de dünya çapında piyasaya sürüldü ve Apple, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max’te radikal bir tasarım değişikliği getirmemiş olsa da geçen yılın modellerinde bulunan şikayetleri gideren çeşitli dahili değişiklikler yaptı. Şirket, iPhone 16 serisinde selefine kıyasla dayanıklılık ve kasa bütünlüğü konusunda önemli yol kat etmiş gibi görünüyor. Popüler sağlamlık…

Devamını Oku: iPhone 16 Pro Max, Bükülme Testinde Gösterdiği Performansla Şaşırttı
Kaynak: Techolay

Apple 15 fiyaskosundan sonra bunu yapması gerekliydi.
Adam akılı özelik eklenmedi sürekli New diyorlar ama bir şey yok.
Capture button ayrı bir komik ne işime yarayacak anlamadım çok gereksiz bir ekleme olmuş.
Sadece yapay zeka ekledik dediler ama open AI anlaşması hakkında bir bilgi bile vermediler.
Düz seri 60Hz takılı kaldı 90Hz bile yapamadılar en dandik telefon bile artık 90Hz. (bu konuda kişisel düşünceleriniz beni bağlamaz)
Hızlı şarj ve batarya büyütüldü
deseler de çok ta büyük bir etki edeceğini sanmıyorum. (telefon boyutu büyüdüğü için pil kapasitesi artı)
Adamlar ince tablet yaptık diyor da ince olması ne işe yarayacak anlamadım tablet düz kullanırken yamuluyor.
Apple nefret etmiyorum Fiat ve verdiği özeliklerin yanında hiçbir şey vaat etmiyor sadece marka.
Lütfen yazdıklarımı yarım yamalak okuyup cevap yazmayın.

Zack'in yaptığı yorumlar harika ve telefondan çok daha ilgi çekici. Her şeyi bir e-postada açıklayabilirlermiş. :rofl:

Apple yıllardır Android'e bulunan özelikleri biraz görünüş ve marka algısı ile pazarlıyor.
Ör/ipad eklenen hesap makinesı.(Apple çok büyük bir güncelleme yaptı)
Uydu haberleşme titanyum biz ilk telefonlara ekledik imajını iyi yansıtıyor adamlar.
Cıdden etkinlikler çok gereksiz uzun oluyor.

Boş haber, yapılmak için yapılmış. Uzun yıllardır bükülen telefon yok ki. Samsung ve Apple uzun zamandır metal telefon yapıyorlar, normal bir insanın bükmesi zaten mümkün değil. iPhone 6'da vardı ama düzelttiler.

Capture button ayrı bir komik ne işime yarayacak anlamadım çok gereksiz bir ekleme olmuş.
Güzel özellik. Deklanşör tuşu olan her telefon bu özelliği için övülebilir. Dokunmatik yüzeyi pek beğenilmemiş.
Sadece yapay zeka ekledik dediler ama OpenAI anlaşması hakkında bir bilgi bile vermediler.
iPhone 15 lasmanında söylenmişti.
Düz seri 60Hz takılı kaldı 90Hz bile yapamadılar en dandik telefon bile artık 90Hz. (bu konuda kişisel düşünceleriniz beni bağlamaz)
Buna parmak basarım. 120 Hz lazım.
Hızlı şarj ve batarya büyütüldü deseler de çok ta büyük bir etki edeceğini sanmıyorum. (telefon boyutu büyüdüğü için pil kapasitesi artı)
Fark eder. CPU kısmında güzel verimlilik iyileştirmeleri var. SD 8 Gen 4 tokatlat ama pil ömründe bu sene daha iyi gider Apple.
Adamlar ince tablet yaptık diyor da ince olması ne işe yarayacak anlamadım tablet düz kullanırken yamuluyor.
iPhone'lar ne kadar sağlamsa iPad Pro da o kadar uyduruk. Büyüklüğüne göre çok hafif ve hiç sağlam değil.