Bu markanın ürünleri Apple sertifikalı vb. mi onu anlamadım tam olarak?
"Qi" bir sertifika zaten. Onu görüyorsan onaylıdır demektir. Ekstra bakmak istersen WPC sitesinden onay kontrolü yapabilirsin. Apple'a özel sertifika değil, Wireless şarj sertifikası evrenseldir. Bu sertifika olunca cihazlar gerekli yeterliliği sağlıyor demektir. Serfitikayı da Wireless Power Consortium adlı kuruluş verir. Bu kuruluşun üyeleri arasında da Sony, Samsung, Apple vb. gibi firmalar yer alıyor.

Hangi ürünler sertifikalı diye model model bakmak istersen de:

"Qi" bir sertifika zaten. Onu görüyorsan onaylıdır demektir. Ekstra bakmak istersen WPC sitesinden onay kontrolü yapabilirsin. Apple'a özel sertifika değil, Wireless şarj sertifikası evrenseldir. Bu sertifika olunca cihazlar gerekli yeterliliği sağlıyor demektir. Serfitikayı da Wireless Power consortium adlı kuruluş verir. Bu kuruluşun üyeleri arasında da Sony, Samsung, Apple vb. gibi firmalar yer alıyor.

Hangi ürünler sertifikalı diye model model bakmak istersen de:

Anladım hocam peki sizin önerdiğiniz 20W'lık powerbank ile bu ürünün farkı nedir tam olarak?

Anladım hocam peki sizin önerdiğiniz 20W'lık powerbank ile bu ürünün farkı nedir tam olarak?

Bunda sertifika yok. Ekstra olarak benim attığım ürünler Wireless 15W ve 20W şarj desteklerken senin attığın 7.5W destekliyor. Bir de 5000 mah daha küçük.