Nelson Van Alden
Uzman
Baseus'un powerbanklerinin Apple onaylı vb. gibi bir şey olduğunu duymuştum, doğru mu?
Ne tarz bir şey arıyorsunuz? MAG safe özellikli mi, taşınabilir çok ince bir şey mi yoksa taşınabilirliği değil işlevi mi önemli?
MagSafe ve sertifikalı, güvenilir bir şey rıyorum?
Daha ince ve daha hızlı bir şey istiyorsan da bu:
"Qi" bir sertifika zaten. Onu görüyorsan onaylıdır demektir. Ekstra bakmak istersen WPC sitesinden onay kontrolü yapabilirsin. Apple'a özel sertifika değil, Wireless şarj sertifikası evrenseldir. Bu sertifika olunca cihazlar gerekli yeterliliği sağlıyor demektir. Serfitikayı da Wireless Power Consortium adlı kuruluş verir. Bu kuruluşun üyeleri arasında da Sony, Samsung, Apple vb. gibi firmalar yer alıyor.Bu markanın ürünleri Apple sertifikalı vb. mi onu anlamadım tam olarak?
"Qi" bir sertifika zaten. Onu görüyorsan onaylıdır demektir. Ekstra bakmak istersen WPC sitesinden onay kontrolü yapabilirsin. Apple'a özel sertifika değil, Wireless şarj sertifikası evrenseldir. Bu sertifika olunca cihazlar gerekli yeterliliği sağlıyor demektir. Serfitikayı da Wireless Power consortium adlı kuruluş verir. Bu kuruluşun üyeleri arasında da Sony, Samsung, Apple vb. gibi firmalar yer alıyor.
Hangi ürünler sertifikalı diye model model bakmak istersen de:
![]()
Qi Product Database | Wireless Power Consortium
Search Certified Product Databasejpsapi.wirelesspowerconsortium.com
Bunda sertifika yok. Ekstra olarak benim attığım ürünler Wireless 15W ve 20W şarj desteklerken senin attığın 7.5W destekliyor. Bir de 5000 mah daha küçük.Anladım hocam peki sizin önerdiğiniz 20W'lık powerbank ile bu ürünün farkı nedir tam olarak?
![]()
Baseus - Magnetic Mini Wireless Siyah 20W 5000mAh Powerbank - Siyah
Baseus markalı Siyah renk Magnetic Mini Wireless Siyah 20W 5000mAh Powerbank ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.www.beymen.com