32267

Gelişen
Merhabalar, şu anda 15 Plus kullanıyorum ama iOS 18'den sonra kasıp donması ve 60 Hz ekranı yüzünden değiştirmek istiyorum. Bir telefoncuyla konuştum, benim cihazımı 40'a sayıyor (7 ay garanti, pil %87); üstüne 44 bin daha ekleyip ikinci el 16 Pro Max almak mantıklı mı (pil %93, garantiyi unuttum)? Sıfır iPhone 17 düşündüm ama büyük ekran seviyorum, o yüzden 17'ye pek ısınamadım. Telefonda kamera çok kullanmıyorum; performanslı olması, 3-4 sene götürmesi, ekran büyüklüğü ve pili önemli. Elimdeki cihazın garantisi bitecekken değerinde satmak ve daha performanslı bir cihaz istediğim için bu ikilemdeyim, siz ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, şu anda 15 Plus kullanıyorum ama iOS 18'den sonra kasıp donması ve 60 Hz ekranı yüzünden değiştirmek istiyorum. Bir telefoncuyla konuştum, benim cihazımı 40'a sayıyor (7 ay garanti, pil %87); üstüne 44 bin daha ekleyip ikinci el 16 Pro Max almak mantıklı mı (pil %93, garantiyi unuttum)? Sıfır iPhone 17 düşündüm ama büyük ekran seviyorum, o yüzden 17'ye pek ısınamadım. Telefonda kamera çok kullanmıyorum; performanslı olması, 3-4 sene götürmesi, ekran büyüklüğü ve pili önemli. Elimdeki cihazın garantisi bitecekken değerinde satmak ve daha performanslı bir cihaz istediğim için bu ikilemdeyim, siz ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler.

Yani büyük ekran sevmesende 17 daha mantıklı 2.el pil 87 olan 16 Pro Max'den.
Yani 17 Plus olsaydı ona yönlendirirdim sana. Ya daha temiz 16 Pro Max bul. Ya da iPhone bakma.

Merhabalar, şu anda 15 Plus kullanıyorum ama iOS 18'den sonra kasıp donması ve 60 Hz ekranı yüzünden değiştirmek istiyorum. Bir telefoncuyla konuştum, benim cihazımı 40'a sayıyor (7 ay garanti, pil %87); üstüne 44 bin daha ekleyip ikinci el 16 Pro Max almak mantıklı mı (pil %93, garantiyi unuttum)? Sıfır iPhone 17 düşündüm ama büyük ekran seviyorum, o yüzden 17'ye pek ısınamadım. Telefonda kamera çok kullanmıyorum; performanslı olması, 3-4 sene götürmesi, ekran büyüklüğü ve pili önemli. Elimdeki cihazın garantisi bitecekken değerinde satmak ve daha performanslı bir cihaz istediğim için bu ikilemdeyim, siz ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler.
17 daha iyi bir seçenek.