Merhabalar, şu anda 15 Plus kullanıyorum ama iOS 18'den sonra kasıp donması ve 60 Hz ekranı yüzünden değiştirmek istiyorum. Bir telefoncuyla konuştum, benim cihazımı 40'a sayıyor (7 ay garanti, pil %87); üstüne 44 bin daha ekleyip ikinci el 16 Pro Max almak mantıklı mı (pil %93, garantiyi unuttum)? Sıfır iPhone 17 düşündüm ama büyük ekran seviyorum, o yüzden 17'ye pek ısınamadım. Telefonda kamera çok kullanmıyorum; performanslı olması, 3-4 sene götürmesi, ekran büyüklüğü ve pili önemli. Elimdeki cihazın garantisi bitecekken değerinde satmak ve daha performanslı bir cihaz istediğim için bu ikilemdeyim, siz ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Merhaba, şu anda 15 Plus kullanıyorum ama iOS 18'den sonra kasıp donması ve 60 Hz ekranı yüzünden değiştirmek istiyorum. Bir telefoncuyla konuştum, benim cihazımı 40'a sayıyor (7 ay garanti, pil %87); üstüne 44 bin daha ekleyip ikinci el 16 Pro Max almak mantıklı mı (pil %93, garantiyi unuttum)? Sıfır iPhone 17 düşündüm ama büyük ekran seviyorum, o yüzden 17'ye pek ısınamadım. Telefonda kamera çok kullanmıyorum; performanslı olması, 3-4 sene götürmesi, ekran büyüklüğü ve pili önemli. Elimdeki cihazın garantisi bitecekken değerinde satmak ve daha performanslı bir cihaz istediğim için bu ikilemdeyim, siz ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler.
Yani büyük ekran sevmesende 17 daha mantıklı 2.el pil 87 olan 16 Pro Max'den.
Yani 17 Plus olsaydı ona yönlendirirdim sana. Ya daha temiz 16 Pro Max bul. Ya da iPhone bakma.
Hocam 2. el Pro Max'in pili 93.Yani büyük ekran sevmesende 17 daha mantıklı 2.el pil 87 olan 16 Pro Max'den.
Yani 17 Plus olsaydı ona yönlendirirdim sana. Ya daha temiz 16 Pro Max bul. Ya da iPhone bakma.
Son düzenleyen: Moderatör:
RamKokusuSeven
Becerikli
17 daha mantıklı gibi geldi ya.
- Makaleler
- 6
Yani sıfır almak her anlamda daha mantıklı. Normalde 17 daha mantıklı. Bir teknoloji mağazasında deneyimleyin, boyutunu beğenmezseniz 2.el 16 Pro Max alın o zaman.
- Makaleler
- 1
İkinci el cihaz yerine iPhone 17 dâhâ iyi olur, performans önemliyse S26 Plus - S25 Ultra da iyi seçenek.
Hocam watch airpods ipad kullanıyorum o yüzden mecbur iphone alacağımİkinci el cihaz yerine iPhone 17 dâhâ iyi olur, performans önemliyse S26 Plus - S25 Ultra da iyi seçenek.
- Makaleler
- 1
iPhone 17 yapıştır geç o zaman, sonraki serilerde Pro veya Pro Max değerlendirirsiniz.Hocam watch airpods ipad kullanıyorum o yüzden mecbur iphone alacağım
17 daha iyi bir seçenek.Merhabalar, şu anda 15 Plus kullanıyorum ama iOS 18'den sonra kasıp donması ve 60 Hz ekranı yüzünden değiştirmek istiyorum. Bir telefoncuyla konuştum, benim cihazımı 40'a sayıyor (7 ay garanti, pil %87); üstüne 44 bin daha ekleyip ikinci el 16 Pro Max almak mantıklı mı (pil %93, garantiyi unuttum)? Sıfır iPhone 17 düşündüm ama büyük ekran seviyorum, o yüzden 17'ye pek ısınamadım. Telefonda kamera çok kullanmıyorum; performanslı olması, 3-4 sene götürmesi, ekran büyüklüğü ve pili önemli. Elimdeki cihazın garantisi bitecekken değerinde satmak ve daha performanslı bir cihaz istediğim için bu ikilemdeyim, siz ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler.