iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max ile ilk defa fırçalanmış titanyum çerçeveye yer veren Apple'ın, iPhone 16 Pro serisinde bu sefer parlak kaplamalı titanyum çerçeve kullanacağı iddia ediliyor.
Ne yapıyor? Tasarımda bir-iki değişiklik yapıp 5 sene sonra Type-C eklemek mi? Hadi bir işlemci değiştirir översin anlarım, iOS sürümü çıkarır översin anlarım ama şu son yaptığı değişimlerde övülecek bir şey göremiyorum.
Ne yapıyor? Tasarımda bir-iki değişiklik yapıp 5 sene sonra Type-C eklemek mi? Hadi bir işlemci değiştirir översin anlarım, iOS sürümü çıkarır översin anlarım ama şu son yaptığı değişimlerde övülecek bir şey göremiyorum.
O dediklerini zaten her yeni nesil cihazında yapıyor, Apple için onlar sorun değil. Ayrıca parlak titanyumun nesini beğenmedin anlamadım. Gayet güzel görünüyor.
IOS sürümü çıkarıp duruyorlar zaten daha ne yapsınlar ?
A17 Pro Chip bile üst sürüm iPhone almak icin yeterli bir sebep yarin 15 Pro Max almaya gidiyorum sirf bunun icin. Hatta bugun gidecektim good friday tatilinden dolayi her yer kapali gidemedim.