Yoktur oyle bir sey! Siz kullanmayi bilmiyorsunuz. 😅

iPhone 6'da da ilk defa aluminyum kasa kullandiklarinda telefonlar kendi kendine egilip bukuluyordu. 12 yildir hala kasa yapmayi ogrenememisler.

LG G5 aklimda kalan bir ornek. O da aluminyumdu, telefonda ahim sahim degildi ama uzerine attiklari astar boya o kadar iyi ki yillardir cekmecemde duran bir tanesinin uzerinde hala cizik yok.

Normal günlük kullanımda çizilecek cihaz değil bunlar. Art niyetli kişiler iPhone 17 serisi cihazları alıp çiziyorlar, fotoğraflarını çekip lanse ediyorlar. Sanki ilk kez alüminyum kasa kullanılıyor! Bugüne kadar sayısız cihazda gördük. Buna inanan varsa...

Eee ne kardeş? Adam bilgilendirme yapıyor. Kitap okumayı öğren biraz.
Bana kitap okumayı öğretecek son insansın. Ayrıca, madem okuduğunu anlamayı başarabiliyorsun ya, 3 tane "e" harfinden nasıl bir anlam çıkardın da bana böyle bir açıklama yapma ihtiyacında bulundun sorabilir miyim? Çizilmelerden bahsedilmiş, "Alüminyum kasadan kaynaklı" şeklinde bir mesaj gördüm ki zaten bundan konunun kendisinde de kısmen kastediliyor. "Eee?" dedim çünkü bu durumdan nasıl bir çıkarım yaptığını merak ettim. Genelde konuşurken birisi bir şey söylediğinde ve sen devamını merak ettiğinde "Eee?" dersin. Biraz kitap okursan eğer anlayacaksın emin ol. Karşılığında da gayet düzgün bir cevap aldım ama sen niye bu kadar alındın onu anlayamadım. Tekrar soruyorum: 3 tane "e" harfini neye yordun?

Çıkarım yapmamış da olabilirdi, sadece bilgi olarak söyledim derdi ve konu kapanırdı. Basit.

Bir incelemede diyordu, kırılınca renk atıyormuş. Pamuklara sarıp kullanmak gerekecek galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kitap okumayı öğretecek son insansın. Ayrıca, madem okuduğunu anlamayı başarabiliyorsun ya, 3 tane "e" harfinden nasıl bir anlam çıkardın da bana böyle bir açıklama yapma ihtiyacında bulundun sorabilir miyim? Çizilmelerden bahsedilmiş, "alüminyum kasadan kaynaklı" şeklinde bir mesaj gördüm ki zaten bundan konunun kendisinde de kısmen kastediliyor. "eee?" dedim çünkü bu durumdan nasıl bir çıkarım yaptığını merak ettim. Genelde konuşurken birisi bir şey söylediğinde ve sen devamını merak ettiğinde "eee?" dersin. Biraz kitap okursan eğer anlayacaksın emin ol. Karşılığında da gayet düzgün bir cevap aldım ama sen niye bu kadar alındın onu anlayamadım. Tekrar soruyorum: 3 tane "e" harfini neye yordun?

Çıkarım yapmamış da olabilirdi, sadece bilgi olarak söyledim derdi ve konu kapanırdı. Basit.

Kafam şu an çalışmayı durdurdu. Özür dilerim, cevap yazamayacağım. Kitap okumazsam böyle oluyormuş demek.

Kafam şu an çalışmayı durdurdu. Özür dilerim, cevap yazamayacağım. Kitap okumazsam böyle oluyormuş demek.
Biraz sert çıkmış olabilirim ama gereksizdi bu tepkin, bu mesajından bağımsız yazıyorum. Birbirimizi kırmayalım ama kötü bir niyetle yazmadığım bir şeye böyle cevap verme lütfen. :)