Her yeni iPhone serisi ciktiginda birbirinden farkli, genelde kisa surede unutulan, garip iddialar cikiyor. Bu da onlardan birisi gibi geldi bana.
Detaylar
Kim cevapladı?Katılıyorum, ayrıca doğru olsa bile Apple kısa süre içerisinde üretimde düzeltecektir.Her yeni iPhone serisi ciktiginda birbirinden farkli, genelde kisa surede unutulan, garip iddialar cikiyor. Bu da onlardan birisi gibi geldi bana.
Son düzenleme:
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Adamlar bu seferde çizik tasarımı ön planda tutuyor, inovasyon iyidir(!)
Son düzenleyen: Moderatör:
Elimizde daha doğru bir kanıt olarak bu video var: tam çekimi paylaşmadığı için yine de yalan söyleme ihtimali var ama bu video diğerlerinden daha inanılabilir bir şekilde. Ayrıca dediğine göre Apple özür dileyip geri cihazı geri almış.
Şimdi öğreniyorum, bu video tek bir zaman diliminde çekilmemiş. Önceden kutuyu açmışlar ve açarken bir kez videoya çekmişler. Açılış bittikten bir süre sonra orada bir çizik olduğunu fark etmiş. Ve 2. Videoyu çekmiş. Bizim gördüğümüz video iki farklı zaman diliminde çekilmiş. Yani çiziğe kendinin sebep olmadığını kanıtlayamaz. Böyle videolar çoğalırsa o zaman Apple sorunlu diyebiliriz.
Elimizde daha doğru bir kanıt olarak bu video var: tam çekimi paylaşmadığı için yine de yalan söyleme ihtimali var ama bu video diğerlerinden daha inanılabilir bir şekilde. Ayrıca dediğine göre Apple özür dileyip geri cihazı geri almış.
Şimdi öğreniyorum, bu video tek bir zaman diliminde çekilmemiş. Önceden kutuyu açmışlar ve açarken bir kez videoya çekmişler. Açılış bittikten bir süre sonra orada bir çizik olduğunu fark etmiş. Ve 2. Videoyu çekmiş. Bizim gördüğümüz video iki farklı zaman diliminde çekilmiş. Yani çiziğe kendinin sebep olmadığını kanıtlayamaz. Böyle videolar çoğalırsa o zaman Apple sorunlu diyebiliriz.
Son düzenleme:
Normal günlük kullanımda çizilecek cihaz değil bunlar. Art niyetli kişiler iPhone 17 serisi cihazları alıp çiziyorlar, fotoğraflarını çekip lanse ediyorlar. Sanki ilk kez alüminyum kasa kullanılıyor! Bugüne kadar sayısız cihazda gördük. Buna inanan varsa...
Pek art niyet değilmiş sanki
- Makaleler
- 50
Aluminyum zaten cizilmeye elverisli bir element. Bu kadar buyutulecek bir muhabbet degil. Kilif takar gecersin. Bunun disinda zaten kullanilan her materyalin kendine gore eksisi var. Celik cizilir, cam kirilir, aluminyum hem cizilir hem yamulur... Telefona 150K verecek parasi olan adam zahmet edip 1K'ya falan kilif alacak kadar da aklini kullanabilir.
Sıkıntı alüminyum değil ki, Apple'ın anotlanmış boya standartlarına uymaması. 3 böbrek fiyatındaki telefonda bu kadar komik bir tasarım hatası olmamalı.Aluminyum zaten cizilmeye elverisli bir element. Bu kadar buyutulecek bir muhabbet degil. Kilif takar gecersin. Bunun disinda zaten kullanilan her materyalin kendine gore eksisi var. Celik cizilir, cam kirilir, aluminyum hem cizilir hem yamulur... Telefona 150K verecek parasi olan adam zahmet edip 1K'ya falan kilif alacak kadar da aklini kullanabilir.
Ben de bunu atacaktım tam. Git bir brodway, bir motor parası bayıl telefona cebindeki bozuk para çizsin.
Hani 150/160k veren 1/2k sağlam kılıfa mı veremeyecek diyeceğiz ama benim gibi rengi ve tasarımını beğenen biri de telefonu görmek ister. Sağlam tutacak kılıfların da şeffaf olmadığını, ucuz şeffafların da kendi saldığını düşünürsek 3/4 ayda bir sürekli yeni kılıf mı alacaz. Az daha dayanıklı olabilirmiş kasası.
En azından şu ortasındaki panel çizilmeyeymiş o kadar kolay.
- Makaleler
- 50
Zaten kilifi korusun diye degil, cizilmesin diye takarsin. Tank gibi kilif takan adam telefona zarar gelmesin diye alir, telefonun arkasini gormek icin degil. Bu biraz tercih meselesi. Arkasini iyi koruyabilecek adam da kilif takmaz. Gulu seven dikenine katlanir misali.Ben de bunu atacaktım tam. Git bir brodway, bir motor parası bayıl telefona cebindeki bozuk para çizsin.
Hani 150/160k veren 1/2k sağlam kılıfa mı veremeyecek diyeceğiz ama benim gibi rengi ve tasarımını beğenen biri de telefonu görmek ister. Sağlam tutacak kılıfların da şeffaf olmadığını, ucuz şeffafların da kendi saldığını düşünürsek 3/4 ayda bir sürekli yeni kılıf mı alacaz. Az daha dayanıklı olabilirmiş kasası.
En azından şu ortasındaki panel çizilmeyeymiş o kadar kolay.
- Makaleler
- 6
Yani şu iPhone 12/13 ün malzeme kalitesini beğeniyorum. Onun gibi yapsalar çok güzel olurdu.
Eğer doğruysa hint üretiminden olur. Yakında daha fazla sorun çıkarsa ben hint üretimi olduğuna daha çok inanırım.
Eğer doğruysa hint üretiminden olur. Yakında daha fazla sorun çıkarsa ben hint üretimi olduğuna daha çok inanırım.